Itt az Alterába fesztivál fellépőinek névsora

droszler | 2011. február 01 13:58:33 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
A hazai zenei élet kiválóságai mellett fiatal tehetségek is bemutatkoznak az idei körmendi fesztiválon.



Baráti bérletárral, színvonalas programmal és olcsó vendéglátással várja a vendégeket 2011 nyarán a II. AlteRába Fesztivál Körmenden. A Rába-parton felvonul a hazai zenei élet színe-java, de a program résztvevõi természetesen fiatal tehetségeket is láthatnak majd a színpadon. Összeállt a fellépõk listája, íme:

A Tankcsapda, a Ladánybene 27, a Heaven Street Seven és a Kiscsillag mellett július 21. és 24. között fellép Körmenden a 30Y, a Vad Fruttik, az Alvin és a mókusok, a Kowalsky meg a Vega, az Ocho Macho, a Depresszió, a Mystery Gang, a Pál Utcai Fiúk, Copy Con, a Firkin, a Paddy and the Rats, ED PHILIPS, a Mantra Porno, a Jurij, az Anonym Projekt, a Közhelyek, a Blacksound, a Ted?s Village, a Soulwave, a Jóindulat és a Lunchbox.

Ausztriából érkezik az ottani zenei paletta meghatározó zenekara, a LUNAFFAIR nevû banda, akik a nagy Rammstein nyomdokain izgalmas és progresszív zenét produkálnak. A II. AlteRábán eddig kevésbé ismert, de tehetséges fiatal zenekarokat is megismerhetnek a vendégek.

A jegyelõvételi lehetõségrõl a www.alterabafesztival.hu oldalon lehet tájékozódni!


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.