Kórházi ágyakat hozott a Müllex Kft. megyénkbe

droszler | 2011. március 21 22:43:06 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !A Müllex-Körmend Hulladékgyûjtõ és Hasznosító Kft. tulajdonos-ügyvezetõje, Bernhard Mayer felajánlásának, valamint a Vas Megyei Önkormányzat és a Szentgotthárd-Rábafüzesi Német Kisebbségi Önkormányzat közbenjárásának köszönhetõen kilenc kórházi ágy került térítésmentesen Intaházára.

A körmendi hulladékgazdálkodó kft. osztrák tulajdonosa az adomány átadásakor, március 18-án hangsúlyozta: - Vas megyében tevékenykedõ vállalkozóként fontosnak tartom, hogy a megyéért tegyek, és e téren példát mutassak más külföldi és hazai cégeknek, vállalatoknak.

Bernhard Mayer a Vas megyei kórházak, egészségügyi intézmények támogatását, segítését tûzte ki célul. A Müllex Kft. tulajdonos-ügyvezetõje a Vas Megyei Önkormányzaton és a Szentgotthárd-Rábafüzesi Német Kisebbségi Önkormányzaton keresztül elsõ körben 9 ágyat juttatott Intaházára. Értékük többszázezer forintra rúg.

A felajánlások sora ezzel még nem ért véget, hiszen a hosszú távú tervek szerint a megyei Markusovszky kórházat és a Szentgotthárdi Rendelõintézetet hasonló módon kívánják támogatni az osztrák vállalkozó. A segítõ együttmûködést Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyûlés elnöke is megköszönte.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.