Anyósfesztivál Körmenden

droszler | 2011. július 02 10:21:17 | kultúra |
Az Országos Anyósfesztivál történetében hetedszer, de Körmenden elõször rendezik meg az egész napos szórakoztató programot, amellyel a családok, és azok talán legfontosabb tagjai, az anyósok elõtt tisztelegnek.

Augusztus 13-án reggel kilenctõl éjfélig nem csak szórakoztató programok sora vár minden érdeklõdõt a Batthyány Kastély udvarán, de több millió forint értékû nyeremény is, amibõl jut bõven a különbözõ versenyszámokba benevezõ 40 év feletti, gyermekkel és unokával rendelkezõ hölgyeknek, de mindenki másnak is.

Az anyósoknak szóló Hétpróba, a sodrófa hajítás, a bevásárlásra alapozó „Cuccoló”, az Anyós totó és a Legszebb Anyós megválasztása mellett – tréfás vetélkedõkkel – megrendezik a II. Országos Unoka Kupát, a felnõtt férfiak pedig rúghatják a bõrt a IV. Após Focikupáért.
Az estét az apósok Sör – Virsli versennyel alapozhatják meg, és bárki nevezhet a Bográcsgulyás fõzõversenyre.
Kirakodóvásár, jósda, játszóváros vár mindenkit, de kaphatunk majd életmóddal kapcsolatos tanácsokat is.

A hétpróbás és a legszebb anyós küzdhet meg a Szuper Anyós címért, aminek egy rodoszi kétszemélyes nyaralás a jutalma, a „Cuccoló”-ban pedig – amelynek 10 ezer forint a nevezési díja – minden résztvevõnek garantált a legalább 30 ezer forint összértékû nyeremény.

A helyi elõadók és mûvészeti csoportok mellett itt lesz Szegedi Erika Európa és hazánk fõboszorkánya, fellép a városunkban méltán népszerû, és a jótékonysági esten is nemrég nálunk járt Gyémánt Valentin, élõ koncertet ad az Apostol Zenekar, és a meglepetés sztárvendég szerepében énekel majd Dávid Roland musical énekes is. A reggel kilenckor kezdõdõ programsorozatot éjfélkor tûzön járással zárják, ami méltó és misztikus befejezése lehet az Országos Anyósfesztiválnak.

Minderrõl Deák Zsolt Antal, a fesztivál tulajdonosa, a Vianni Üzletlánc ügyvezetõje beszélt körmendi sajtótájékoztatóján, amelyen elmondta, hogy a korábbi három évben az ország másik felében rendezték meg az eseményt, most viszont egy olyan városba hozzák, ahol mind a helyi szervezõ, Hegedüs László személyében, mind pedig a helyi Kulturális Központ és a város vezetõiben is korrekt partnerre akadtak. A több lehetséges helyszín mellett ezért esett a választás Körmendre, ahol az idei esemény sikere esetén meg is állapodhat az Országos Anyósfesztivál.
A tulajdonos szándékai szerint jövõre akár háromnapos, és nemzetközi is lehet az anyósfesztivál. Ennek érdekében Erdélyben már várhatóan selejtezõt is rendeznek hamarosan. A történelmi Magyarország most határon túli részeirõl mindenhonnan számítanak majd jelentkezõkre.
Mint elhangzott, Körmend nem csak az osztrák és szlovén határ közelsége miatt ideális helyszín földrajzi tekintetben, hiszen a 35 üzletet jelentõ Vinanni hálózatban is központi helyet foglal el.

Az érdeklõdõk a http://www.vianni.hu oldalon minden fontos információt megtalálhatnak a sokmilliós nyereményeket ígérõ, szórakoztató napról, a belépõdíjakról, és az azzal járó ajándékokról, programokról és nyerési lehetõségekrõl.
A weblapról a jelentkezési lap is letölthetõ. Érdemes mihamarabb elküldeni, mert a jelentkezõk létszáma korlátozott.

Anyósok, apósok, unokák és családok: Találkozzunk Körmenden, a Batthyány Kastély udvarán reggel kilenc és éjfél között!

Kattintson a képere !




  · Korábban megjelent híreink a témában:

     · Anyósfesztivál Körmenden   2011. június 19 21:07:18



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.