Zánkai Hihetetlen Hétvége

droszler | 2011. július 07 20:51:45 | kosárlabda |
július 23., Zánka
Zánkai Hihetetlen Hétvége


Az idei nyár sem telhet el Balaton , és persze streetball nélkül!

Ha Te és barátaid is így gondoljátok, találkozzunk Zánkán 2011. július 23-án , szombaton az OTP Junior adidas Streetball Challenge következõ eseményén.

A palánkok 50 méterre találhatóak a parttól, minden feltétel adott, hogy a streetball mellett más kikapcsolódási formát is kipróbáljatok.

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrumnak köszönhetõen az ingyenes strandhasználat mellett az alábbi lehetõségeket is térítésmentesen igénybe vehetik a Streetball Challenge részvevõi : strandröplabda, strandfoci, korfball, vizi röplabda, vizifoci, vizikosár, tenisz, lábtenisz, erdei tornapálya.
Egyéb programok: sétahajózás a Balatonon egy katamarán vitorlás fedélzetén, Airsoft lövészet, íjászat, örömíjászat, sziklamászás, erdei magaslati kalandpálya, számháború, sárkányhajózás, rekesztorony építés .

Tedd be a strandfelszerelésed a kosaras cucc mellé és töltsétek a haverokkal az egész hétvégét Zánkán az Ifjúsági Centrum vendéglátásában. Szenzációs kedvezménnyel, már összesen 2400 Ft-os áron eltölthet egy fõ 2 éjszakát (péntek-szombat éjjel) a Balaton leghangulatosabb üdülõközpontjában. Felhívjuk a figyelmet, hogy a vonat az Ifjúsági Centrum területén áll meg, az állomás neve: Zánkafürdõ.

A lehetõséget kibõvítjük a Streetball Fun Club tagjai számára is. Nem vagy még tag? Regisztrálj a http://www.streetballnet.hu oldalon.

Regisztráció és bõvebb információ: streetballnet@streetballnet.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.