Világrekord-kísérlet a Balatonnál

droszler | 2011. július 13 10:02:45 | kosárlabda |
Tízezer perc a palánk alatt

Maratoni kosárlabdázással készül 10 éves évfordulójára a Zsolnay Gyöngyi vezette Kosárlabda Sporttábor. Tízezer percig játszanak éjjel-nappal a csapatok a Guiness Rekord eléréséért.


A bíróknak sem lesz könnyû dolguk Siófokon, hiszen a sokszoros bajnok és kupagyõztes által vezetett sporttáborban 10 ezer percig fog pattogni a labda a palánk alatt. Összesen 333 mérkõzésen küzd egymással a 21 csapat, amelyhez neves közszereplõkbõl álló 5 VIP társaság is csatlakozik majd.

A Zsolnay Gyöngyi Kosárlabda Sporttábor 2002 óta várja a kosárlabdázni vágyó gyerekeket. Az eltelt 10 év alatt több ezer apróság vett részt a siófoki táborban, élvezte a nyarat és töltötte kellemesen és hasznosan az idõt a Balaton partján.

A jubileumi gálán több mint 180 játékos július 23-tól július 30-ig küzd majd egymással és természetesen az idõvel is. Az 5 + 2 fõs csapatokban bárki helyet kaphat, aki részt vett az eddigi táborok életében. A szombati nyitónapon Siófok polgármestere köszönti az elszánt kosárlabda-mániásokat, majd VIP nyitómérkõzéssel kezdetét veszi az éjjel-nappal tartó viadal.

A mérkõzések 30 percenként folyamatosan zajlanak a siófoki Széchenyi István Általános Iskola pályáján. A szabályos játékról nyolc bíró gondoskodik majd. Végül pedig egy héttel késõbb a fárasztó, de szórakoztató játék végén kiderül, hogy kié lesz a kosárlabdagála elsõ helye.

Jelentkezni még most sem késõ! Aki világrekorder kosaras szeretne lenni, minden részletet megtalál a www.zsolnaykosar.hu weboldalon.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.