Kedves körmendi, vagy Körmenden tanuló diákok, és itt oktató tanárok!

droszler | 2011. szeptember 15 20:46:57 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !Televíziónk félidejénél tart az „Ez Körmend” névre keresztelt programnak, ami azt a célt tûzte ki, hogy a város lakóival együtt találjuk meg, hogy melyek is azok a dolgok, tárgyak, épületek, környezeti értékek, és persze személyek, amelyek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy minden itt élõ büszke lehessen Körmendre. Sok-sok emberrel beszélgettünk errõl, de most más módszert választunk, és a fiatalokhoz fordulunk.

A város általános és középiskolásai számára hirdetünk egy pályázatot. Arra kérünk benneteket, hogy – legfeljebb négyfõs csapatokban – készítsetek kisfilmet „Ez Körmend, az én városom” címmel.
Iskolánként legfeljebb három csapattól, maximum hat-nyolc perces filmeket várunk, mûfaji megkötés nélkül. Készíthettek riportokat, klipet, etûdöt vagy épp szubjektív véleményt mindarról, ami számotokra Körmend, ahogy ti látjátok a várost. A legjobbnak ítélt alkotásokat viszontláthatjátok itt, a Városi Televízió képernyõjén, és szerény díjazásra is számíthattok, ha ott lesztek a legjobbak között.

Szóval fiatalok, munkára fel, október végéig várjuk a filmeket! Mutassátok meg, hogy ti miért szeretitek, hogyan látjátok Körmendet!


Jelentkezés és további információ:

Körmendi Média Centrum Városi Televízió és Rádió Nonprofit Közhasznú Kft.
9900 Körmend, Rákóczi u. 9-11.
E-mail: televizio@kormend.hu
Tel: 0630-4746867


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.