Rendőrségi hírek Vas megyéből 2011.09.30.

droszler | 2011. szeptember 30 12:52:25 | érdekes |
Megrongálták…

Ismeretlen elkövetõ Szombathelyen a Göncöl utcában leállított Citroen típusú személygépkocsi jobb hátsó ajtajának háromszög ablakát kifeszítette, azonban az utastérbõl el nem tulajdonított semmit. A rongálással okozott kár meghaladja a 20.000 Ft-ot. Az ügyben a rendõrség eljárást indított.

Elvitték…

Ismeretlen tettes a Szombathelyen a Vadász utca egyik lakóházának nyitott udvarán parkoló, nyitott állapotban lévõ Opel típusú személygépkocsiból eltulajdonított egy pénztárcát a benne lévõ személyes iratokkal és készpénzzel együtt, továbbá egy szintén az udvaron elhelyezett és lezáratlan állapotú MTB kerékpárt. A lopással okozott kár kb. 65.000 Ft. Az ügyben a Szombathelyi Rendõrkapitányság büntetõeljárást indított.

Bement és elvitte…

Szombathelyen a Petõfi Sándor utca egyik lakásába ismeretlen személy feltehetõleg lopott vagy hamis kulcs használatával bement és onnan arany ékszereket, órát és készpénzt tulajdonított el mintegy 510.000 Ft értékben. Az ügyben büntetõeljárás indult.

Ittas kerékpárosok…

A járõröknek a tegnapi nap több alkalommal is ittasan közlekedõ kerékpárossal szemben kellet intézkedniük.

Két esetben elõállítottak 1-1 szombathelyi férfit a Szombathelyi Rendõrkapitányságra, mert kerékpárjukkal ittas állapotban közlekedtek. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda mindkét esetben pozitív értéket mutatott. Velük szemben közigazgatási eljárás indult.

Sárváron a kollégák szintén két esetben igazoltattak ittasan kerékpározó férfiakat, akik alkoholfogyasztását szintén az alkoholszonda igazolta. Velük szemben is közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

Vaddal ütközött…

Egy celldömölki férfi a kezelésére bízott VW típusú személygépkocsival közlekedett Celldömölk felõl Mersevát irányába, amikor haladása során a jobb oldalról egy szarvas ugrott a jármûve elé, mellyel ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. A sérült vadat az illetékes vadásztársaság vadásza a helyszínen kilõtte.

Trükkös csalók…

Vasváron a Csokonai Mihály utca egyik lakásába két ismeretlen férfi – magukat villanyszerelõknek kiadva – villanyszámla túlfizetésének ürügyén bement, majd az ott lakók figyelmét elterelve kb. 60.000 Ft készpénzt tulajdonítottak el. Az ügyben a Vasvári Rendõrkapitányság büntetõeljárást indított.

VAS MRFK


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.