Bajnoki címmel ünnepelne a Körmend

droszler | 2011. október 05 18:49:15 | kosárlabda |
Bár a bajnoki cím egyelõre nem téma a csapat háza táján, így is határozottan nagy tervekkel vág neki a hét végén kezdõdõ férfi kosárlabda-bajnokságnak az MJUS-Fortress Körmend. Az egyesület jövõre ünnepli fennállásának 50. évét, s a vasiak úgy vélik, a jubileum kötelez.

„Jelentõsen megerõsítettük a csapatot, amelytõl minimális elvárás, hogy bekerüljön a legjobb négy közé - jelentette ki Szabó-Forrai Zsolt tulajdonos a klub szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján. - Ez tehát az alap, ám szó sincs arról, hogy nem vágynánk a csúcsra, nagyon szeretnénk minél fényesebb érmet nyerni.”

Óvatos derûlátással fogalmazott Németh István, az együttes legrutinosabb magyar kosarasa is: „Sok mindennek klappolnia kell ahhoz, hogy célba érjünk, és nem is szabad kijelenteni, hogy gyõzünk, ám úgy érzem, ez a csapat van olyan erõs, hogy megnyerje a bajnokságot” - mondta a válogatott játékos.

Erõs csapatnak tartja a legutóbbi évadban bronzéremig jutó Körmendet az NBA-s múlttal rendelkezõ új amerikai légiós, Kasib Powell is, aki elárulta, hogy számára kellemes környezetbe érkezett, tetszik neki a vasi kisváros, ahol mindenki roppant barátságosan fogadta.

„Jó játékosok, kitûnõ szakmai stáb, Körmenden minden adva van ahhoz, hogy nagyszerûen szerepeljünk” - tette hozzá a 30 éves bedobó, aki a 2007/08-as idényben 11 mérkõzésen lépett pályára a Miami Heatben. A Körmend korábban háromszor: 1987-ben, 1996-ban és 2003-ban ünnepelhetett magyar bajnoki címet.

Kattintson a képere !
sportgeza.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.