Novembertől már MJUS nélkül

droszler | 2011. október 19 21:14:58 | kosárlabda |
Novembertõl már MJUS nélkül, de továbbra is biztos háttérrel

Tisztelt Szurkolóink!


Mint ahogy az már ismert tény, a MJUS Termál Park átmenetileg szünetelteti tevékenységét. Cesare Oliosi megbízott ügyvezetõ igazgató úr tájékoztatása szerint az új hotel kivitelezési munkái tették ezt indokolttá.


A MJUS – Fortress Körmend Kosárlabda klub ma kapta meg a hivatalos tájékoztatást arról, hogy a MJUS október végéig támogatja a csapatot. Ezt követõen az együttes Fortress Körmend néven szerepel majd a bajnokságban.

A klub nevében köszönetet mondunk a MJUS eddigi támogatásáért, és bízunk abban, hogy a szálloda felépülte után újra partnerek lehetünk majd abban, hogy csapatunk minél jobb eredményt érjen el!



Szeretnénk megnyugtatni szurkolóinkat, a csapat barátait és a közvéleményt, hogy az együttes mûködésének háttere továbbra is biztosított.
A MJUS támogatásának kiesése érdemben nem befolyásolja a klub költségvetését. Emellett, ahogy korábban már a médiában is megjelent, folyamatosan tárgyalunk újabb szponzorokkal, amelyek pótolhatják a novembertõl megszûnõ támogatást.

A következõ hónaptól tehát új név alatt szerepel a bajnokságban a csapatunk, de továbbra is minden feltétel adott ahhoz, hogy eredményes munkát végezhessen együttesünk.



Szabó-Forrai Zsolt
tulajdonos


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.