Modellekkel pózoltak a körmendi kosarasok

droszler | 2011. november 17 16:45:05 | körmendi hírek |
Különleges kiadvánnyal lepi meg a szurkolóit a körmendi kosárlabda-csapat: bájos modell lányokkal pózoltak Németh Istvánék.


Nem akármilyen feladatra vállalkoztak a Körmend profi kosárlabdazói. A játékosok ezúttal nem az edzõteremben, a palánkok alatt ugráltak, hanem egy fotózáson vettek részt, méghozzá csinosabbál csinosabb lányok társaságában.


Modellekkel pózoltak a körmendi kosarasok
Dejan Mladenovic (jobb oldali kép) kimondottan élvezte a fotózást. Kasib Powell a labdától és a lányoktól sem jön zavarba

Kattintson a képere !

Fotó: Végh István


Az ötletet a vezetõk találták ki, hogy egy 2012-es naptárral kedveskedjenek a magyar bajnokságot vezetõ együttes szurkolóinak.

Mr. Október, vagyis a sokszoros magyar válogatott Fodor Gergely kifejezetten élvezte a délutánt, még akkor is, ha a dermesztõ hidegben nem volt könnyû pózolnia a kamerák elõtt. Az alkalmi mûterem helyszíne nem is lehetett volna izgalmasabb, hiszen az évekkel korábban bezárt, erõsen omladozó szombathelyi szövõgyár ragyogó terepet nyújtott a fényképek elkészítéséhez.

– Elsõ körben hozzávetõleg 1500 naptárt dobunk piacra, és remélem, szükség lesz az újranyomásra is – árulta el Sákovits László, az egyik ötletgazda. – Az amerikai bajnokságot idézõ igényes kiadvánnyal készülünk.

Tetszett az ötlet a modellekkel együtt fagyoskodó Kasib Powellnek, a Körmend NBA-t is megjárt kosarasának is, aki megjegyezte, a tengerentúlon gyakoriak az ehhez hasonló fotósorozatok. Gyanítjuk, a magára hagyott szombathelyi gyárépületek láttán ott is elismerõen csettintenének…
S. T. R.

forrás: www.borsonline.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.