Újévi koncert

droszler | 2011. december 31 17:40:54 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Újévi Koncert 2012
Nem csak a repertoárja, de a helyszíne is új lesz 2012-ben az Újévi Koncertnek Körmenden


A Városi Fúvószenekar Egyesület idén is azt a megtisztelõ felkérést kapta Körmend Város Önkormányzatától, hogy 2012-ben is õk adjanak Újévi Koncertet a városban élõknek. Bebes István polgármester úr a 2011-es koncerten ígéretet tett rá, hogy a jövõ évi koncerten nem kell majd senkinek tolongva, állva hallgatnia a muzsikát, a Városi Sportcsarnokban lesz a koncert.
Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó, tartja a mondás, éppen ezért az Önkormányzat, a Körmendi Kulturális Központ munkatársai és a Fúvósok már hetek óta a terv megvalósításán dolgoznak. Természetesen különbözõ hangtechnikai módszerekkel igyekeznek a zenészek és a szervezõk a legmegfelelõbb hangzást elérni, a jó hangulat pedig eddig is nagyban múlt a közönségen, s persze most is számít rájuk a Zenekar!
A koncert 17 órakor kezdõdik, a hagyományoknak megfelelõen az ünnepi beszédet Bebes István polgármester úr fogja mondani, a zenekart Morvay András karnagy úr vezényli, a konferálásban azonban 2012-ben Pálóczi Zsuzsanna mellett Vörös Attila, a KASZT oszlopos tagja is megjelenik a színpadon.
S hogy milyen zenei anyagra számíthatunk? Az újdonságok közül csak néhány cím: Rókatánc, Kék Duna keringõ, Volt egyszer egy Vadnyugat… Szeretettel várunk mindenkit a Városi Sportcsarnokba

2012. január 7-én, 17 órakor!

Bõvebb információért a zenekar bármely tagját, vagy a Tourinform Irodát érdemes keresni a Batthyány kastély Színház aulájában.

V.É.

Kattintson a képere !


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.