Köszönet a támogatásért!

droszler | 2011. december 21 15:25:45 | körmendi hírek |
Kedves Körmendiek!


Az Adventi Kalendárium-nyitogató lebonyolítójaként köszönöm mindenkinek, aki eljött és 23 napon keresztül kitartott a város egyik népszerû karácsonyváró programján.
Köszönöm a felajánlásokat Bebes István polgármester úrnak, Faragó Gábor, Ferencz Gyula és dr. Szabó Barna képviselõ uraknak, a Polgári Összefogás Körmendért Egyesület tagjainak, Tóth Tihamérnak, Dobronics Balázsnak, Vassné Potyi Orsolyának, Hadnagyné Vörös Mártának, Korponai Krisztinának, Károly Katának, Hegének, Varga Gábor Istvánnak, a Körmendi Kulturális Központ munkatársainak és a Bereki Bárkás Egylet tagjainak.

Kattintson a képere !

A támogatásoknak köszönhetõen idén közel 100 óvodás és iskolás korú gyermek vihetett haza ajándékot, ami az elõzõ évhez képest minimum háromszoros ajándékmennyiséget jelent.
Továbbá köszönöm a Gotth’Art Hotel munkatársainak, akik segítettek a játékok szállításában és zsûrizték a rajzversenyre beküldött rajzokat. Külön köszönet Balogh Ádámnak és Németh Dávid Szotyinak, akik az Édességgyár elnevezésû programon segítettek a gyerekeknek.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Tóth Judit


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.