Rendőrségi hírek Vas megyéből 2011.12.30.

droszler | 2011. december 30 11:02:43 | körmendi hírek |
Elvitték…

Az egyik szombathelyi Kft. telephelyére a lakat levágását követõen jutottak be ismeretlen személyek és onnan egy fûnyíró gépet, valamint egy rakodógép kanalat tulajdonítottak el. A bûncselekménnyel okozott kár több, mint egy Millió Ft. Az ügyben büntetõeljárás indult.

Szombathelyen egy épülõ családi ház mellett található szerszámtárolóról vágták le a lakatot ismeretlen személyek és onnét láncfûrészt és fûkaszát vittek magukkal. Az anyagi kár kb. 100.000 Ft. Az ügyben büntetõeljárás indult.

Szombathelyen a Zanati úton parkoló egyik személygépkocsi jobb elsõ ablaküvegét törték be ismeretlen személyek és a jármûbõl egy GPS készüléket, illetve különbözõ iratokat tulajdonítottak el. A bûncselekménnyel okozott kár 40.000 Ft-ra tehetõ. Az ügyben büntetõeljárás indult.

Tegnap a kora esti órákban ismeretlen személyek betörték az egyik Répcelak belterületén parkoló személygépkocsi jobb elsõ ablaküvegét és eltulajdonították a mûszerfalon hagyott pénztárcát a benne lévõ 16.000 Ft és 30 Euro készpénzzel, illetve személyes iratokkal együtt. Az ügyben büntetõeljárás indult.

Figyeljen arra, hogy ne hagyjon értéket gépkocsijában, az autó nem biztonságos tárolóeszköz! Mindig zárja be a jármû ajtóit, az ablakokat húzza fel, kapcsolja be a riasztót, még akkor is, ha csak pár percre száll ki! Ha kiszáll a gépkocsiból, minden esetben vegye ki a GPS készüléket a tartójával együtt!

Trükkös tolvaj…

Szombathelyen az egyik Óperint utcai lakásba, a tulajdonos figyelmét elterelve, kertvásárlás ürügyén jutott be ismeretlen elkövetõ és onnan ezüst tárgyakat tulajdonított el közel 200.000 Ft értékben. Az ügyben büntetõeljárás indult.

Ittasan közlekedtek…

Tegnap délután vontak intézkedés alá járõrök egy kerékpárjával közlekedõ szombathelyi férfit. Nevezett személlyel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Szombathelyi Rendõrkapitányságra elõállították. A kerékpárossal szemben szabálysértési eljárás indult.

Egy személygépkocsijával közlekedõ zalaszegvári férfit vontak intézkedés alá járõrök nem sokkal éjfél után Nemeskeresztúr belterületén. A férfivel szemben a helyszínen alkalmazott alkohol szonda pozitív értéket mutatott. Nevezett személlyel szemben büntetõeljárás indult.

Vaddal ütközött…

Tegnap hajnalban egy magyarszecsõdi férfi személygépkocsijával a 8-as számú fõúton, Vasszentmihály felõl Rönök irányába közlekedett. Haladása során a bal oldali árokból hirtelen egy vaddisznó ugrott jármûve elé, mellyel fékezés ellenére ütközött. Az állat a helyszínen elpusztult. Az anyagi kár kb. 150.000 Ft.


VAS MRFK


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.