Rátgéber az All Star-gálán mutatkozik be

droszler | 2012. január 31 18:35:05 | kosárlabda |
A szurkolói szavazatok alapján kialakult a légiósok kerete a vasárnapi All Star-kosárlabdagálára.

A külföldiek kezdõötösének névsorára vasárnap éjfélig lehetett voksolni az interneten, és több mint 7500 drukker adta le szavazatát. A keret többi tagját a légiósok edzõjének felkért Bencze Tamás nevezi meg egy-két napon belül.

A légiósok kezdõötöse: Lorenzo Williams (Atomerõmû SE), Jibril Hodges (Jászberényi KSE), Damian Hollis (Albacomp Fehérvár), Rashad Bell (Körmend), Darian Townes (Körmend)

A nemrég kinevezett Rátgéber László az idehaza szereplõ kosarasokból állította össze a válogatottat.

A magyar válogatott kerete: Wittmann Krisztián (Kecskeméti KSE), Simon László (Falco), Vojvoda Dávid (Atomerõmû SE), Molnár András (Soproni KC), Ferencz Csaba (Körmend), Heindlein Roland (Albacomp Fehérvár), Gáspár Dávid (ZTE KK), Kovács Péter (Pécsi VSK), Keller Ákos (Albacomp Fehérvár), Morgen Ferdinánd (Atomerõmû SE), Szabó Zsolt (Falco), Tóth Ádám (Atomerõmû SE), Tóth Gergely (ZTE KK), Csorvási Milán (Kecskeméti KSE), Szabó Miklós (Debrecen)

A gálát vasárnap a Körcsarnokban rendezik. Délelõtt a korosztályos csapatok játszanak, illetve edzeni lehet a válogatott tagjaival. A délutáni programban kerekesszékes és integrált kosárlabda, a nõi válogatott és az idegenlégiósok meccse, zsákoló- és 3 pontos dobóverseny szerepel, majd ezt követi a férfi együttes és a légiósok összecsapása.

Infórádió


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.