Móricz János Nemzetközi Őstörténeti Konferencia

droszler | 2012. február 07 22:47:27 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
MÓRICZ JÁNOS NEMZETKÖZI ÕSTÖRTÉNETI KONFERENCIA
2012. ÁPRILIS 14-15.
KÖRMEND


Korlátozott férõhely, javasoljuk a mielõbbi regisztrációt itt: http://www.konf.juanmoricz.hu

Az internetes regisztráció 2012. február 1-én indult.

Egyéb jelentkezési és érdeklõdési lehetõség:
A Móricz János Kulturális Egyesület elnökénél,
Varga Zoltánnál proetkontra@freemail.hu

Információ az egyesületi tagság feltételeirõl itt: http://www.juanmoricz.hu

TÖBB ÉVTIZED HALLGATÁS UTÁN MÓRICZ JÁNOS ÜGYVÉDJE MEGSZÓLAL!


DR. GERARDO PEÑA MATHEUS MAGYARORSZÁGRA, KÖRMENDRE ÉRKEZIK, HOGY VÉGRE TANUSKODJON MÓRICZ JÁNOS FELFEDEZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN ÉS ELMESÉLJE A MAGYAROKNAK, AMIT TUDNIUK KELL!

KÖRMENDEN LESZ RUTH RODRIGUEZ SOTOMAYOR, SPANYOLORSZÁGBAN ÉLÕ ECUADORI KUTATÓ, AKIRE MÓRICZ JÁNOS IS TÖBBSZÖR HIVATKOZIK BESZÁMOLÓIBAN.

KÖRMENDEN LESZ MANUEL PALACIOS, ECUADORI KUTATÓ, AKI A MAGYAR NYELV ÉS EGYES DÉL-AMERIKAI ÕSNYELVEK ROKONSÁGÁT KUTATJA.

KÖRMENDEN LESZ KLAUS DONA, OSZTRÁK KUTATÓ, AKIT „AZ EMBERISÉG ELTITKOLT TÖRTÉNELME” CÍMÛ INTERJÚBÓL ISMERHET.

MINDANNYIAN MEGDÖBBENTÕ KUTATÁSI EREDMÉNYEKET HOZNAK. ÖNNEK.


ÉS ÖN KÖRMENDEN LESZ? MI VÁRJUK!


A KONFERENCIÁN ARGENTÍNA BUDAPESTI NAGYKÖVETE, SR. DOMINGO CULLEN IS TISZTELETÉT TESZI, KIFEJEZVE EZZEL MÓRICZ JÁNOS MUNKÁSSÁGÁNAK JELENTÕSÉGÉT ÉS MEGALAPOZVA EGY MAGYAR-ARGENTIN TÖRTÉNELMI ÉS KULTURÁLIS KUTATÁST

Móricz János szülõvárosa, Körmend (Horvátnádalja ma Körmend része) ad otthont egy õstörténeti konferencia-sorozat elsõ ülésének, a Móricz János Kulturális Egyesület szervezésében, Körmend város támogatásával. Helyszín a Batthyány kastély (Színház épület). A korlátozott férõhely miatt mielõbb látogassa meg a Konferencia hivatalos honlapját
(http://www.konf.juanmoricz.hu), hogy tájékozódjon és biztosíthassa idõben helyét. Kérem, tovbábbítsa hírlevelemet barátainak, ismerõseinek. Õk itt regisztrálhatnak hírleveimre: http://eepurl.com/giic5


MAGYARORSZÁGON ELÕSZÖR , AZ ÚJ KORSZAK ÚJ ENERGIÁINAK ELSÕ JELEKÉNT VÉGRE MEGRENDEZÉSRE KERÜL EGY KONFERENCIA, MELY MÓRICZ JÁNOS DÉL-AMERIKAI FELFEDEZÉSEIBÕL KIINDULVA, NEVES ÕSTÖRTÉNETI KUTATÓK DÖBBENETES EREDMÉNYEIT IS AZ ÉRDEKLÕDÕK ELÉ TÁRJA. ÉVTIZEDES-ÉVSZÁZADOS-ÉVEZREDES TABUK ÉS FABRIKÁLT TÖRTÉNELMI ÁLLÍTÁSOK VESZTIK ÉRVÉNYÜKET ÁPRILIS 14-ÉN! MILYEN ÕSI VALÓJÁBAN AZ "ÚJVILÁG"? MI KÖZÜK A MAGYAROKNAK AZ AMERIKAI, FEJLETT CIVILIZÁCIÓ- ÉPÍTÕ ÕSI NÉPEKHEZ?
A RÉSZLETES PROGRAMRÓL ÉS AZ ELÕADÓKRÓL ITT OLVASHAT http://www.konf.juanmoricz.hu ,
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ITT : http://www.juanmoricz.hu , / http://www.aranykapu.lapunk.hu
,
ADDIG IS ALAPOZZA MEG TUDÁSÁT A NEMRÉGEN MEGJELENT DVD FILMMEL: A TÁLTOSOK BARLANGJÁTÓL A DÉL KERESZTJÉIG 2010-ES ECUADORI DOKUMENTÁCIÓS UTAM FÉNYÉBEN TÁRJA ÖN ELÉ MÓRICZ MUNKÁSSÁGÁT. ENNEK AZ ÚTNAK KÖSZENHETÕ, HOGY DR. PEÑA ELLÁTOGAT HAZÁNKBA ÉS ÖN SZEMÉLYESEN MEGISMERHETI E TÖRTÉNELMI JELENTÕSÉGÛ FELFEDEZÉS VALÓS RÉSZLETEIT. A DVD FILM MEGVÁSÁRLÁSÁVAL ÖN MUNKÁNKAT TÁMOGATJA!
agnesgolenya@gmail.com CÍMEN MEGRENDELHETI, a http://www.aranykapu.lapunk.hu honlapon megjelölt terjesztõknél BESZEREZHETI.

A NAGY HÍR 1969-BEN ROBBANT A TÁLTOSOK BARLANGJA (TAYOS BARLANG, ECUADOR) FELFEDEZÉSÉVEL. A MÉLYÉN EGY FÖLDALATTI VILÁG REJTÕZIK, EMBERKÉZ ÁLTAL ÉPÍTETT TERMEKKEL, CSARNOKOKKAL, BENNÜK ÕSI LELETEKKEL.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.