Eilingsfeld János Körmendre tart

droszler | 2012. február 27 14:28:36 | kosárlabda |
Tisztelt Szurkolóink!

A Pécsi VSK – Pannonpower hivatalos weboldalán illetve az egyik kosárlabdával foglalkozó internetes oldalon megjelent, hogy Eiligsfeld Jánossal erõsít a klubunk.

A hír a teveink szerint valóban igaz lesz, de a játékos ügynökével történt megbeszélés alapján ezt csak akkor szerettük volna hivatalosan bejelenteni, amikor a Pécsrõl érkezõ kosaras aláírja a szerzõdését.

Eilingsfeld János épp Körmendre tart és este bekapcsolódik a csapat munkájába. A megállapodást a terveink szerint az edzés elõtt írjuk alá, a megbeszéltek alapján ezt követõen szerettük volna közzétenni a hírt.

A klub a jövõben is ahhoz a gyakorlathoz fogja tartani magát, ami eddig is jellemzõ volt ránk. Minden új történésrõl akkor számolunk be, amikor az hivatalossá, biztossá válik.

Így történt ez az új vezetõedzõ, Zoran Martic és a légiós, Michael English szerzõdtetésénél, és így szerettük volna Eilingsfeld esetében is.

Reményeink szerint a 21 éves, 198 centiméter magas kosaras segítségünkre lehet céljaink elérésében, és pótolni tudja a családi okok miatt Kaposvárra igazolt Dávid Gergelyt.

Zsebe Ferenc
ügyvezetõ


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.