Agora Gyermek Művészeti Fesztivál 2012

droszler | 2012. március 14 17:48:29 | kultúra |
AGORA GYERMEK MÛVÉSZETI FESZTIVÁL 2012
Amatõr elõadó-mûvészeti fesztivál szombathelyi és vas megyei diákok számára


Idõpont: 2012. március 21-22.
Helyszín: AGORA- Mûvelõdési és Sportház

A tavaszt és a mûvészeteket köszöntik az AGORA Gyermek Mûvészeti Fesztivál részvevõi az AGORA- MSH színpadán. Az idei évben ismét két napon keresztül mutatkoznak be a szombathelyi és vas megyei általános és középiskolás vers és mesemondók, mûvészeti csoportok, táncosok, énekesek az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ szervezésében.

A fõszervezõk több kategóriában várják a vállalkozó kedvû gyerekeket és fiatalokat. Szombathely és kistérségébõl 7 kategóriában (vers, mese és prózamondás, népdaléneklés, népi hangszer, mai dal, modern-és kortárs tánc és egyéb), míg Vas megye területérõl 3 kategóriában (színjátszás, mai dal, modern. és kortárs tánc, egyéb) lehetett nevezni.
A kisiskolások mûvészeti fesztiváljára 2012. március 21-én, míg a felsõ tagozatosok és középiskolások bemutatkozó napjára 2012. március 22-én kerül sor. A bemutatók 9.00 órakor kezdõdnek és egész napra kínálnak szórakozási lehetõséget a fellépõkön túl az osztálytársaknak, óvodás csoportoknak és érdeklõdõ napköziseknek.

Az egyes mûfajok képviselõ – szerkesztett mûsor keretében- egymást váltva lépnek színre, a két nap során közel 100 mûsorszámmal és több mint 430 szereplõvel. Különösen izgalmasnak ígérkezik a felsõ tagozatosok és középiskolások körében legnépszerûbb mûfaj, a modern-és kortárs tánc és énekes kategória versenye, valamint az egyéb kategóriában a színjátszók és bûvészek bemutatója.
A produkciókról természetesen szakértõ zsûri mond véleményt, a produkciók továbbfejlesztésének szándékával és a kiemelt teljesítmények díjazása sem marad el.
Igazi fesztiválhangulattal várjuk a kíváncsi és népes közönséget és az érdeklõdõket.

A rendezvény ingyenesen látogatható.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.