Áprilisban startolnak a civil pályázatok!

droszler | 2012. március 27 17:24:19 | körmendi hírek |
A Körmendi Kulturális Központ 2012-ben is igyekszik segíteni a civil szervezetek, közösségek munkáját!

2012. március 29-én 14.30-tól várjuk a helyi intézmények és civil közösségek képviselõit a Batthyány kastély aulájába, ahol két fontos témában kaphatnak információkat arról, hogy 2012-ben milyen módon alakul át a támogatási rendszer, illetve a civil mûködés háttere.

A Szombathelyi Civil Centrum munkatársai arról fognak információt adni, hogy az intézmények, civil szervezetek számára miben nyújt segítséget az önkéntes program, miért érdemes regisztrált önkéntest foglalkoztatónak lenni, s az adózás viszonylatában ez miért jó.

A Wekerle Sándor Alapkezelõ munkatársa pedig egyrészt az új civil törvényrõl, másrészt a NCA helyébe lépõ Nemzeti Együttmûködési Alap (NEA)mûködésérõl és a támogatási rendszerrõl ad információt.

Mindkét témában fontos, hogy a közösségek és intézmények birtokában legyenek az aktuális információknak, hisz a gazdasági feltételek romlása egyre nagyobb mértékben érint mindenkit, s így fontos tudnunk, hogy milyen pénzforrások és megtakarítási lehetõségek állnak rendelkezésünkre!

Az érdeklõdõktõl regisztrációt kérünk a 94/594-227-es telefonszámon, vagy e-mailben a kulturinform@kormend.hu e-mail címre!


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.