Kedvezményes bérletek és újabb nyereményjátékok

droszler | 2012. április 03 19:58:22 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Hamar elkeltek az eddigi legígéretesebb zenekari felhozatallal elõrukkoló III. AlteRába Fesztivál kedvezményes bérletei. A Nyugat-Dunántúl kedvelt zenei eseményét idén július 19. és 22. között rendezik meg Körmenden.

A márciusi kedvezményes idõszakban pillanatok alatt gazdára találtak a hatezer forintos bérletek, amelyekhez már csak a zalaegerszegi árusító helyen lehet hozzájutni. A ZegZug Ifjúsági Irodába késõbb érkeztek meg a tikettek, ezért ott a határidõ kitolódott április közepéig. Az AlteRába -ígéretéhez híven- a fiatalok pénztárcájához igazítja árait, így a négy napos bérletek elõvételben a továbbiakban is mindössze hétezer forintért vásárolhatók meg.

A fesztivál Facebook oldalán csaknem négyezer szavazattal a végén lezárult az „extrém fotó” nyereményjáték, de máris új akció indult. A meghívós játék keretében ismét két darab négy napos bérlet talál gazdára. A résztvevõknek az ajándékokért az AlteRába esemény oldalára kell legalább 200 ismerõsüket meghívniuk. Részletek a www.facebook.com/alteraba oldalon.


A Rába-parti négy napos esemény további újdonságait a
www.alterabafesztival.hu címen lehet megtalálni.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.