Megkezdődött a témahét a Kölcseyben

droszler | 2012. április 23 21:02:02 | körmendi hírek |
Megkezdõdött a témahét a Kölcseyben

Április 23-a és 27-e között projekthetet tartunk a Kölcsey Utcai Általános Iskola és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézményben a Föld Napja alkalmából. Minden órán a Föld van a középpontban, csak éppen mindig más megközelítésben. Mottónk, a Föld Napja egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

A felsõ tagozat 5.-6.-7. osztályai vesznek részt a héten a TÁMOP 3.1.4. pályázatban foglaltak alapján Minden tanórán a növényekrõl, állatokról, vízrõl, a környezetvédelemrõl lesz szó. Olvasunk a helyes vízhasználatról, az újrahasznosításról, a környezetvédelemrõl, megbeszéljük, hogyan spóroljunk a Föld kincseivel…. . Tervezzük iskolánk udvarának, sportpályáinak és környékének takarítását.
A hagyományos idegen NYELVEK HETE témája is a környezetünk, annak védelme lesz. A játékos csapatversenyeken a feladatok megoldása mellett plakátkészítés, kísérletek is szerepelnek.
A 7. évfolyamosok felkeresik a helyi Müllex telepet és a helyszínen ismerkednek a hulladékok tárolásával, esetleges újrahasznosíthatóságával.

Kattintson a képere !

Pénteken délelõtt játékos akadályversenyt szervezünk a héten tanultakból, hallottakból. Az akadályverseny után kerül sor az eredményhirdetésre, a különbözõ pályázatok helyezettjei is ekkor részesülnek jutalomban. Az iskola folyosóján készült kiállítás megnyitójával zárul az egy hetes témahét és A NYELVEK HETE.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.