Nemzetközi Fordulatszám Fesztivál

droszler | 2012. május 12 23:30:38 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !

Kattintson a képere !A Körmendi Kulturális Központ 2012. május 19-én Nemzetközi Fordulatszám Fesztivált rendez Körmenden, a Szabadság téren.
A nap programja már reggel indul, hiszen innen startol a 3 országon áthaladó e-via, elektromos autó rally második napi futama. A jármûvek 8.00 órakor érkeznek a Polgármesteri Hivatal elõtti parkolóba, ahonnan 9.00-kor indulnak tovább, Szlovénia irányába.
A fesztiválra érkezõ jármûvek, szerkezetek, egyéb attrakciók ezzel párhuzamosan foglalhatják el helyüket, hogy megkezdõdhessen az egész napos pörgés az átalakuló energiák jegyében.
A gyerekeknek szóló programok között találunk Kresz-parkot, kerékpáros ügyességi pályát, modell- és makettbemutatókat, trambulint, körhintát. A vállalkozó kedvû apróságok érkezhetnek saját jármûvekkel, de a helyszínen lehetõség lesz roller, kerékpár, tandem, elektromos kisautó kipróbálására is, valamint oldalkocsiban motorozni, sõt lovaskocsikázni is lehet.
A felnõtteket soha nem látott jármûcsodák, gépezetek, izgalmas feladatok várják a Szabadság téren és a Batthyány kastély udvarán. A színpadon koncertek lesznek, fellép az Övön alul, a Zaporozsec, a Jackpot, a Bugz. Óriási hangulatot ígér a Zorall együttes megjelenése, amelyet a Sipõcz Band vezet le.

Az átalakítandó emberi energiáról vendéglátósok, édességárusok, italmérõhelyek gondoskodnak.
Az erõt és agyat próbáló feladatokra a helyszínen, a Körmendi Kulturális Központ információs pavilonjában lehet jelentkezni. A gyõztes megkapja az Arany Abroncs díjat az ahhoz járó pezsgõvel együtt.
A rendezvény ideje alatt elégedett mosollyal üdvözöljük a piknikezõket, a családi-baráti körben fûre telepedõket.
Nem vesszük zokon a segítõ szándékot sem, örülünk, ha közösen, együtt lehetünk részesei egy ragyogó napnak!
Tartsanak velünk, pörögjünk fel együtt!
Mert…
Körmend – ahol minden idõben, mindig jó együtt lenni!

Körmendi Kulturális Központ




  · Korábban megjelent híreink a témában:

     · Nemzetközi Fordulatszám Fesztivál   2012. május 07 21:34:09



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.