Vas Megyei Nyugdíjas Énekkarok X. Találkozója

droszler | 2012. június 12 10:39:29 | kultúra |
2012 Június 16.-án 14 órai kezdettel kerül megrendezésre
Vasváron a Nagy Gáspár Kulturális Központban
a
Vas Megyei Nyugdíjas Énekkarok X. Találkozója.


Az eddigi években mindig más- más település fogadta be a rendezvényt. A jubileumi találkozó megszervezésére a Nagy Gáspár Kulturális Központ Õszirózsa Népdalköre vállalkozott. 2008.évben Vasvár volt már házigazdája ennek a rendezvénynek. A dalosok szívesen jönnek Vasvárra, élvezik a város szépségeit, vendégszeretetét. A X. Jubileumi Találkozó egy örömteli találkozás, egy öröméneklés lehetõségét kínálja a fellépõknek és a nézõközönségnek is. Vasváron az önkormányzat, a civil szervezetek, az intézmények mindig nagyrabecsüléssel fordultak a tevékeny az idõskorúakhoz.
A találkozón fellépõ nyugdíjas csoportok mindig aktívan kivették részüket a településeik és Vas Megye kulturális életének fenntartásában, továbbéltetésében. Valamennyi fellépõ csoport lelkes amatõrökbõl áll, munkájuk mögött rengeteg gyakorlás, s az összetartozás lelkesítõ ereje áll. Az idõ múlásával számtalan testi, lelki gond nyomasztja õket, ezek a találkozások nekik gyógyírt, s egyben a fiatalabb generációknak követendõ példát is adnak a közösségi munkáról.
Nagy örömünkre szolgálna, ha minél többen meghallgatnák, megnéznék ezeket a csoportokat. Az Õ fizetségük a nézõk tapsa, érdeklõdése.
A találkozóra a belépõ díj egy szerény 300 Ft. Ezt az összeget a szervezõk és a fellépõk egy további nemes cél érdekében továbbadják a Nagy Gáspár Alapítvány részére. Az alapítvány kuratóriumának tagja városunk polgármestere Kovács Tilda asszony és Gergye Rezsõ a Nagy Gáspár Kulturális Központ igazgatója.
Akiknek a találkozó idõpontjában nincs szabadidejük, s nem tudnak személyesen jelen lenni, alkalmuk van a támogatói jegyet a kulturális központban megvásárolni, elsõsorban a pénztári órákban.
Június 12 kedd, 09-12 óra között.
Június 14 csütörtök 11-12 és 16-17 óra között.
Jegyek a találkozó idején is vásárolhatók.

Kérünk mindenkit, hogy lehetõsége szerint szíveskedjék jelenlétével, vagy támogatói jegy vásárlásával megerõsíteni, hogy Vasvár városa, és annak polgárai minden idõben a „jó ügyek” támogatói!
Szeretettel várjuk, s a támogatását tisztelettel köszönjük!
Gergyéné Szakály Georgina Õszirózsa Népdalkör Programszervezõje


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.