A szentgotthárdi Hopplá Fesztiválon koncertezik a Belmondo zenekar

droszler | 2012. július 06 19:58:37 | kultúra |
Jó hangulatú, energikus, táncos bulira várja az érdeklõdõket a Belmondo július 14-én, szombaton a szentgotthárdi XXIII. Hopplá Fesztiválon. A Fonogram-díjra jelölt népszerû rockzenekar a Mikor címû, új nagylemeze dalai mellett a legnagyobb slágereit is elõadja.

Hosszú hónapok munkája után november végén jelent meg a Belmondo zenekar legújabb - sorban negyedik – stúdióalbuma. A Mikor címû lemez CD-n és az iTunes-on is elérhetõ.
– Tizenhárom dal szerepel az új lemezen. Négy szerzeményt már ismerhetett a közönség, hiszen a Mikor, a Végre itt a várva várt, a Nõj már fel és a Süt rám a nap hónapokkal a lemezmegjelenés elõtt is ment a rádiókban, sõt az utóbbit az MR Szimfonikusokkal is átdolgoztuk. A rajongók egy meglepetést is találnak a Mikor albumon, mert újra felvettük az Egyedül címû régi dalomat, amit még a Nyers együttessel készítettünk– mondta Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar Artisjus-djas dalszerzõ-frontembere.

Kattintson a képere !

A Mikor címû lemezen kétféle zenei irányvonalat követ a Belmondo. A dalok egy része lírai, lassú szám, ilyen például a Mikor és az Angyalkák. A többi dal pedig a Nyers hangzásvilágára emlékeztetõ, de a Belmondo zenekarra jellemzõ harapós, karcos rockzene, amire igazán nagyokat lehet bulizni. A Mikor címû lemezt idén Fonogram-díjra jelölték „Az év hazai modern pop-rock albuma” kategóriában.

A Belmondo jelenleg angol nyelvû válogatáslemezt készít, amely õsszel jelenik meg. A legnagyobb slágerek szövegeinek mûfordításában ismert zenészek is közremûködnek, például Csongor Bálint, a Subscribe egyik frontembere és Hódosi Enikõ, a Neo zenekar énekesnõje. A best of albumon meglepetésképpen a Mikor címû nagy sláger olasz nyelvû változata, a Quando is helyet kap. A fordítás a FreshFabrik zenekar dobosa, Szabó András munkája.

Az elmúlt hetekben megújult a Belmondo honlapja és Facebook oldala is, ahol az érdeklõdõk klipeket, fotókat, híreket és naprakész információkat találhatnak.

Belmondo videóklipek:
Nõj már fel: http://www.youtube.com/watch?v=fM_jZv1uRmA

Mikor: http://www.youtube.com/watch?v=0qHlVyQRX_k

Süt rám a nap http://www.youtube.com/watch?v=5lizUtII0Yg

További információ:
http://www.belmondo.hu
http://www.facebook.com/belmondoband




  · Korábban megjelent híreink a témában:

     · Hopplá   2012. július 03 05:40:16



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.