Felhívás Színjátszó Fesztiválra

droszler | 2012. augusztus 07 16:03:05 | kultúra |
A Nagy Gáspár Kulturális Központ 2012. október 18-21. között rendezi meg a XI. Színjátszó Fesztivált.
Támogatók: Vasvár Város Önkormányzata, Magyar Mûvelõdési Intézet, Magyar Szín-Játékos Szövetség, Megyei Mûvelõdési és Ifjúsági Központ, a Magyar Mûvelõdési Intézet és Képzõmûvészeti Lektorátus.

Jelentkezni lehet: Gyermek (14 éves korig), ifjúsági (15-25 éves kor között) és felnõtt (25 éves kor fölött vagy vegyes csoportok) kategóriában.
A csoportok téma, idõ és mûfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen színdarabbal. A szervezõk fenntartják a jogot, hogy a csoportokkal egyeztetve válasszák ki a színdarabokat a fesztiválra. A csoportok szabadon kérhetik elõadásuk minõsítését.
A zsûri tagjai: Regõs János, a Magyar Szín-játékos Szövetség elnöke, Pataky András, rendezõ, a soproni Petõfi Színház igazgatója, Tóth Zsuzsanna, a Magyar Mûvelõdési Intézet és Képzõmûvészeti Lektorátus színházi referense, Kiss László, az Elsõ Magyar Versszínház mûvészeti fõszerkesztõje, Pápai László rendezõ-tanár, Katona Imre, a soproni Petõfi Színház rendezõje, vezetõ dramaturgja.

Nevezési feltétel: pontosan kitöltött, határidõre leadott jelentkezési lap, plakát, szereposztás.
Nevezési és befizetési határidõ: 2012. szeptember 10.
A befizetések tartalmazzák a szállás és az étkezés költségeit.
Ennek nagyságrendjét a jelentkezések függvényében tudjuk kalkulálni.
Továbbá várjuk Hegyháti (Vas megyei) települések jelentkezését, akik szívesen fogadnak be elõadásokat. Kérjük, jelöljék meg mit tudnak fogadni (mûfaj, idõtartam), milyen feltételekkel (technikai feltételek, vendéglátás, pontos dátum).
További információk kérhetõk: 00-36-94/573-070, E-mail: info@ngkk.hu vagy agota.rajner@ngkk.hu. Nevezési lap és befogadó nyilatkozat hamarosan letölthetõ a www.ngkk.hu weboldalon.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.