Hét pályázat a Sportcsarnok felújítására

droszler | 2003. július 15 11:40:55 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Döntött a bírálóbizottság

Sikeres volt a Sportcsarnok felújítására kiírt ötletpályázat. A rendelkezésre álló rövid idő ellenére hét jól átgondolt, megfelelő szinten kidolgozott, sokszínű pályaművet értékelt a bírálóbizottság.
A bizottság elnöke Bebes István polgármester volt, társelnöke Lőrincz Csaba, a Vas Megyei Mérnökkamarától. Tagjai: Fodor Sándor, a Marc- Körmend Kosárlabdaklub ügyvezető igazgatója, Rápli Pál, városi főépítész és Vincze Csaba, a Vas Megyei Építészkamarától. A Polgármesteri Hivatalt Czafit Csaba, a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi iroda vezetője képviselte.
A július 10-én megtartott hivatalos eredményhirdetés szerint Bajkai Gábor építész és Mester Ferenc statikus (Vasiterv Kft.) pályamunkája nyerte az első díjat. Rangsorolás nélkül ugyancsak a terv megvásárlására javasolta a bizottság Portshy Tamás, Sólyom Miklós és Horváth Attila építészek, Portshy Szabolcs építészhallgató és Guzmics Gyula statikus (Planex Bt.) pályaművét, valamint a Kiss Albert építész által benyújtott pályamunkát.

tm
Körmendi Híradó


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.