Tehetséges körmendi fiatal bemutatkozása

droszler | 2003. július 17 11:07:18 | körmendi hírek |
Geng Imola kiállítása

Hét évvel ezelőtt alakult meg a Kossuth Lajos Tudományegyetem és a Debreceni Orvostudományi Egyetem hallgatóiból a Csavar-Go Klub, melynek egyik tagja a körmendi Geng Imola, a Debreceni Egyetem ötödéves biológus hallgatója. A klub tagjai útjaik során eljutottak hazánk tájain kívül a környező országokba, és jóval távolibb vidékekre is; jártak Indiában és Izlandon is. Természetesen a legszebb helyeket fényképeken is megörökítették. Június 24-én "Csavargásaink a nagyvilágban" címmel nyílt július 27-éig megtekinthető kiállítás Geng Imola és társai fotóiból.
"Igazi nyári kiállítás ez a mostani, hiszen a nyár az utazás időszaka" - mondotta Pálóczi Zsuzsa, a Városi Művelődési és Ifjúsági Központ igazgató-helyettese, miután köszöntötte a megjelenteket, majd felkérte Bebes István polgármestert, hogy nyissa meg a kiállítást.
Bebes István elmondta, hogy amikor felkérték a rendezvény megnyitására, kötelességének érezte, hogy vállalja ezt a megbízatást, mivel Geng Imola körmendi, és ezzel is ki kell fejeznie a város vezetésének megbecsülését a város fiatal tehetségei iránt. A jövőben is fontos feladatának tartja, hogy a körmendi fiatalok bemutatkozhassanak szűkebb pátriájukban. Geng Imola fotóin már most látszik az elhívatottság, hiszen képeibe becsempészte, amit nagyon szeret: a biológiát. Bulgária, erdélyi, török- és horvátországi utakon készültek a fényképek. A fotók sorát zárva hobbiját is bemutatja, megtekinthető néhány festménye is.
- Körmend szerencsés hely, mivel sok fiatal áll rendelkezésre, hogy a város fényét tovább növeljék. Geng Imola is közéjük tartozik, és biztos, hogy sokat fogunk hallani róla - zárta beszédét a polgármester.

Cst


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.