Kialakultak a jegyárak az EuroChallenge mérkőzésekre...

droszler | 2012. november 10 06:14:53 | kosárlabda |
Kialakultak a jegyárak az EuroChallenge mérkõzésekre, szombaton megkezdõdik a jegyárusítás

Mint korábban is jeleztük, a bajnoki és kupamérkõzésekre kiadott bérletek a nemzetközi kupamérkõzésekre nem érvényesek.

A klub vezetése nem szeretett volna túl magas jegyárakat megállapítani a nemzetközi kupamérkõzésekre, ezért az a döntés született, hogy az álló, valamint a diák és nyugdíjas jegyek esetében maradnak a bajnoki mérkõzésre megállapított árak.

Így a felnõtt álló belépõ 1590 forintba kerül, a diák és nyugdíjas jegyet 990 forintért lehet megvásárolni. Ezekhez a belépõkhöz szombattól a Klub Trummerikumban lehet hozzájutni.

Az ülõbérletes helyekre mérkõzésenként 1790 forintért lehet megvásárolni a jegyeket, a bérlet felmutatásával. Ezeket a belépõket a klubirodán lehet megvenni hétfõn 10 órától 16 óráig, kedden pedig 10 órától délig, a mérkõzés elõtt pedig 17-tõl 19 óráig. A mérkõzés elõtti utolsó órában értékesítjük azokat az ülõjegyeket, amelyeket a bérleteseink nem vásárolnak meg.
Szeretnénk megkérni a helyben élõ bérlettulajdonosokat, hogy õk lehetõleg elõvételben vegyék meg jegyüket, hogy a mérkõzés elõtt az árusítás folyamatos lehessen, és akkor már csak azokat kelljen kiszolgálni, akik nem Körmendrõl érkeznek a találkozóra.
Valamennyi belépõt hamisítás elleni védelemmel láttuk el.

Szurkolóink látni fogják, hogy a FIBA elvárásai szerint a csarnok képe is változik, de nem csak ez lesz másképp, mint a hazai bajnoki mérkõzéseken. A találkozót cseh, görög és francia játékvezetõk irányítják, az ellenõr pedig Ausztriából érkezik. Õk nem az itthon megszokott mérce szerint figyelik majd a történéseket, és az esetleges problémákat is más fajsúllyal kezelik.
Szeretnénk megkérni szurkolóinkat, hogy a megszokottnál is fegyelmezettebben kövessék az eseményeket, hiszen az itthon esetleg még a szurkolásba beleférõ, indulatos megnyilvánulásokat is más mértékkel mérik.
A FIBA több ezer eurós büntetéseket is kiszabhat, amit szeretnénk elkerülni, ehhez kérjük a legutóbbi hazai bajnokin is kiválóan szurkoló közönségünk partnerségét.

Zsebe Ferenc
ügyvezetõ

bckormend.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.