Önkéntes próbajátékos Körmenden

droszler | 2013. január 03 20:30:39 | kosárlabda |
Tegnap éjjel, a saját költségén érkezett Körmendre az amerikai-palesztin állampolgárságú Omar Krayem, aki nem mellesleg az új légiósunk, Kyle Austin jó barátja. Az irányító poszton bevethetõ játékos egy hetet kap arra, hogy bebizonyítsa, a hullámzó teljesítményt nyújtó Vincent Simpson helyetteseként segítségére lehet csapatunknak. Amennyiben ez idõ alatt meggyõzi a klubvezetést és a játékengedélye is idõben megérkezik, akkor jövõ héten Pécsett már pályára léphet a Körmend mezében.

Omar 1986. október 12-én látta meg a napvilágot. Egyetemi tanulmányait befejezve Európában próbált szerencsét, a 2010-11-es szezonban a svéd másodosztályban szereplõ KSF Srbija Malmo csapatának volt tagja. Malmõben töltött éve alatt több elsõ osztályú csapat figyelmét is felkeltette, így sikerült 2011 nyarán egyéves szerzõdést kötnie a Boras Basket csapatával, ahol egészen kimagasló mutatókkal rukkolt elõ. 45 bajnoki mérkõzésen átlag 18.6 ponttal terhelte az ellenfelek gyûrûjét, emellett kiosztott 6.1 gólpasszt, leszedett 4.4 lepattanót és szerzett 2 labdát is meccsenként – ezen számok ismeretében kijelenthetjük, hogy nem véletlenül választották még az „Év legjobb hátvéd”-jének!

2012 szeptemberében, Omar az örök rivális Zalaegerszeg ajánlatát elfogadva érkezett hazánkba, de Völgyi Péter vezetõedzõ két hét próbajáték után nem marasztalta. Hamarosan vissza is tért korábbi sikerei helyszínére, és Stockholmban a „Fehér Sasok” csapatának tagjaként 8 mérkõzésen lépett pályára. Szezonbeli mutatói nem sokkal maradtak el a tavalyitól, hiszen 17.8 pontot, 4.4 gólpasszt, 4.3 lepattanót és 1.6 szerzett labdát jegyzett meccsenként.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.