Megszűnt a havazás

droszler | 2013. február 23 15:31:02 | Környezeti hírek Körmendieknek |
FOLYAMATOSAN JAVULNAK A KÖZÚTI KÖZLEKEDÉS FELTÉTELEI

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának szombat délutáni jelentése alapján az országban már sehol sem havazik. A társaság ezért már jóval hatékonyabban tudja ellátni hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkáit, így a közúti közlekedés feltételei is folyamatosan javulnak.

A Dunántúlon már megszûnt a havazás, esik vagy szemerkél az esõ Pest és Nógrád megye nagy részén, valamint a Jászságban és a Tiszántúlon. A hõmérséklet általában nulla fok feletti, csak néhány helyen van fagypont alatt. A fõ és mellékutak általában vizesek, nedvesek, csupán a dunántúli utakon számíthatnak latyakos és hókásás szakaszokra is a közlekedõk.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. üzemmérnökségi dolgozói továbbra is 12 órás váltott mûszakokban dolgoznak, a 15 órai összesítés idején közel 130 munkagép dolgozott a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákon.

A közlekedõk az aktuális útviszonyokról friss információkat a társaság Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetõségek a www.kozut.hu oldalon - kaphatnak.

További információk: www.kozut.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.