Alterába Fesztivál hírlevél 1.

droszler | 2013. április 09 19:36:59 | kultúra |
4. Alterába Fesztivál – Körmend, Rába Szabadidõcentrum
(2013. július 17-21.)

A 4. AlteRába Fesztivál április hírlevelében a jelenleg futó játékokat, a támogatókról szóló friss híreket és a bérletvásárlási információkat gyûjtöttük csokorba:

Az idén is több játéksorozat zajlik a fesztivál facebook oldalán (http://www.facebook.com/alteraba). Azok között, akik megosztják a frissítéseket és vendégeket hívnak az AlteRábára, minden hónapban kisorsolunk egy bérletet. Szintén havonta lehet hozzájutni az egyedi AlteRába ajándékcsomagokhoz. Újdonság, hogy ebben az évben páros bérleteket is sorsolunk az ausztriai Picture On fesztiválra. Az idei második sorsolás május 5-én lesz. Az AlteRába bérlettel rendelkezõ fesztiválozók egyébként a bildeini programra 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak majd 200 darab bérletet.

A kempingezõk és a Körmendre érkezõ szállóvendégek megszokhatták már, hogy a nyár közepén az AlteRába kellemes felfrissülést is biztosít számukra. A St. Gotthard Spa & Wellness jóvoltából júliusban ismét 100 látogató csobbanhat ingyen az élményfürdõben.

A szervezõk már most gondoskodnak az ellátásról: a 2013-as AlteRábán a tervek szerint akciós napokat tartanak és jelentõsen bõvül az ételkínálat. További hír a vendéglátásról, hogy ezúttal is a Borsodi lesz az egyik kiemelt támogató. A vállalat már negyedik éve segíti a fesztivál fejlõdését. A HELL és a Pepsi ugyancsak partnerünk lesz, de természetesen további cégekkel is zajlanak még a tárgyalások.

A GYSEV az idei esztendõben is 33 százalékos kedvezményt biztosít a fesztiválra érkezõk számára. A vasúttársaság kedvezménye a belépõ és a karszalag felmutatásával együtt lesz érvényes.

Az elõvételi, kedvezményes 4 és fél napos bérletek a www.alterabafesztival.hu honlap Jegyinformáció rovatában megjelölt helyeken és online rendeléssel vásárolhatók meg 8 ezer forintért. A bérletek limitáltak, érdemes azokat mielõbb beszerezni!

Az eddigi legnagyobb költségvetéssel és legerõsebb zenekari felhozatallal elõrukkoló AlteRábát immár negyedik alkalommal rendezzük meg Körmenden. A fesztivál idõpontja: július 17-21. A helyszín: Rába Szabadidõcentrum.

Kattintson a képere !


www.alterabafesztival.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.