Városi Televízió műsorajánló

droszler | 2013. május 03 09:31:59 | körmendi hírek |
Mûsorajánló, Körmendi Szemmel

Molnár Ferenc: Az Ibolya


Ismét bemutatóval lepte meg a színházbarátokat a KASZT. Ezúttal egy vidám, egyfelvonásost állítottak színpadra, amellyel két alkalommal is remek szórakozást biztosítottak a nézõk számára. Molnár Ferenc, Ibolya címû darabját Balázs László, a Griff Bábszínház tagja rendezte, aki korábban már játszott és rendezett is a Kastélyszínház Társulattal.
A darab fõszereplõje egy pesti színház igazgatója, akit bosszant a sok színésznõnek készülõ önjelölt ostroma. A világot jelentõ deszkákra vágyó hölgyek minden eszközt bevetnek, hogy bekerüljenek a társulatba, a direktor viszont épp az ilyen próbálkozásoktól viszolyog a legjobban, ezért nem bánik velük kesztyûs kézzel. A hozzá épp csak beugró zeneszerzõ nem nézi jó szemmel, ahogy az igazgató a nõkhöz viszonyul, végül szerepet cserélnek, ám épp akkor érkezik Ilonka, aki egyik férfit sem hagyja hidegen…
Az eredeti darabhoz képest némi csavar is került a történetbe, hiszen nem mindenki volt az, aminek látszott. Hogy kire milyen hatással volt a „selmeci segédszubrett” fellépése, és hogy ki kapott szerepet a színházban? Ha nem voltak ott, akkor ezekre a kérdésekre a Körmendi Városi Televízió hétfõi magazinjában kaphatnak választ.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.