Serdülő fiú döntő: fertőzések miatt felfüggesztve

droszler | 2013. május 18 09:03:02 | kosárlabda |
Az utolsó csoportmeccs lejátszása elõtt felfüggesztették a fiú serdülõ országos nyolcas döntõt.


Pénteken délután több csapat játékosa és edzõje is rosszul lett a Vasas pasaréti csarnokában zajló serdülõ országos nyolcas döntõ résztvevõi közül. A legtöbben a körmendi és a békéscsabai küldöttségbõl lettek rosszul, de a soproniaknál és a nyíregyháziaknál is akadtak megbetegedések. A csabaiaktól az edzõ is rosszul lett, összesen 25-30 fõt ért vírusfertõzés... A csapatok, amelyeknél a megbetegedések, rosszullétek történtek, egy szálláshelyen laktak. Pénteken este a Vasas Akadémia-Békéscsaba összecsapást, az utolsó csoportmeccset már le sem játszották.


Amint azt Radics Balázs, a döntõ fõ szervezõje érdeklõdésünkre elmondta, döntõ az eset kapcsán helyben összeülõ versenybírósága, a csapatok képviselõivel egyetemben a nyolcas döntõ felfüggesztésérõl határozott. A vidéki együttesek már el is indultak hazafelé. A szervezõk kérték az ÁNTSZ vizsgálatát az ominózus szálláshelyen...

Hogy mi lesz a már lejátszott meccsekkel, valamint, hogy mikor és hol fejezik be a csapatok, arról várhatóan a jövõ héten dönt az MKOSZ versenybizottsága.


www.kezdo5.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.