A cél a rájátszás és az EuroChallenge

droszler | 2013. június 19 20:35:11 | kosárlabda |
Kattintson a képere !A Lami-Véd Körmend vezetõsége már korábban bejelentette, hogy marad a csapatnál két meghatározó, helyi kötõdésû játékos, a csapatkapitány, Fodor Gergely és a válogatott bedobó, Ferencz Csaba. A csapatépítéssel kapcsolatos munka folyamatos volt, amelynek eredményeként elmondhatjuk, hogy a következõ szezonban is Hencsey Tamás irányítja majd az együttest.

A korábbi két kosarashoz már biztosan csatlakozik Kutasi Gergely, Grebenár Péter és Farkas Attila. Elõbbi kettõ szintén helyi kötõdésû játékos, míg Farkas az elmúlt szezonban bizonyította, hogy játékával jól illeszkedik a körmendi mag köré épített gárdához.
Természetesen a keret kialakítása tovább folytatódik, magyar és külföldi játékosokkal is tárgyal a klub.

Várhatóan az elmúlt esztendõ után ismét kilép a nemzetközi porondra a gárda. Ha az MKOSZ-tõl felkérést kapunk arra, hogy induljunk az EuroChallenge Kupában, akkor a múlt szezon jó tapasztalatai nyomán igent mondunk a felkérésre.

Bár továbbra is szigorú, költséghatékony gazdálkodásra lesz szüksége a klubnak, azt azért elmondhatjuk, hogy az egy éve megismert adósságállománynak 40%-át már visszatérítettük. A fennmaradt hátralékokat két lépcsõben, két szezon alatt fogjuk teljesíteni, ami az elõzõ szezonbelinél valamivel nagyobb mozgásteret biztosít a számunkra.

Továbbra is ütõs, a közönség számára élvezhetõ, szimpatikus kosárlabdát játszó csapat építésén dolgozunk, amellyel a legjobb nyolc közé jutás a célunk és szeretnénk a nemzetközi kupában is jól teljesíteni.

Lami-Véd Körmend vezetõsége


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.