Total War Fest

droszler | 2013. június 21 09:38:10 | körmendi hírek |
2013. július 13-án a körmendi Rába-parton, a Rába Part Szabadidõcentrumban megrendezésre kerülõ Total War Fest egyedülálló kezdeményezés a hazai színtéren!

Az idén debütáló szabadtéri fesztivál érdekessége, hogy a fellépõ zenekarok mind a hazai underground metal színtér kiválóságai! A délután 16 órai kezdéssel a vas-megyei kötõdéssel is rendelkezõ Earth Plague indítja a fesztivált, utána a Fanatic Attack , a Limb for a Limb, Krampüs, és a Csehországból érkezõ Old kerül sorra, õket követi az immáron körmendi taggal is kibõvült ,a fesztivál rendezõ zenekar, az Age of Agony, utánuk a Necrosodomy és végül a Malediction zárja a sort.
Az 1600 Ft-os belépõ a mai viszonyok között is erõsen baráti egy ilyen színvonalas csapatokat felsorakoztató rendezvényen. A fesztiválon sátorozási lehetõség is adódik. Jegy elõvétel nincs, csak a helyszínen válthatók a belépõk!
A helyszínen megtalálható lesz jó pár hazai kiadó/disztró is elég komoly kínálattal!
Egy jó környezetben megrendezett , olcsó és egyben minõségi szabadtéri fesztivált kínál a rendezõség, ami az igazi underground fanoknak KÖ-TE LE-ZÕ!

Kattintson a képere !


Plakát nagyobb méretben (gyengén látóknak)


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.