Újdonságok és wellness ajándék a körmendi Bárkaház vendégei számára

droszler | 2013. június 25 16:39:30 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !

Az idén is az úgynevezett Bárkaházban lehet kempingezni az AlteRába Fesztivál ideje alatt, ám a létesítmény ezúttal összevont, kedvezményes árakkal várja a sátrazókat. Ez azt jelenti, hogy aki egy, vagy két napra érkezik, csupán ezer forintért jut szálláshoz, annak pedig, aki három éjszakára jön, vagy végigbulizza a fesztivált, összesen 1.500 forintot kell elõkészítenie.

A kemping az idén 24 órás õrzés mellett áll a fesztiválozók rendelkezésére, így a Bárkaház területén minden sátrazó biztonságban tudhatja majd magát és a feltétlenül szükséges felszereléseit. Nagy értékeket persze nem érdemes a sátrakban tárolni, mivel a fesztivál házirendje miatt ezekre anyagi felelõsséget nem tudnak vállalni a szervezõk. A kemping területére sem alkoholt, sem romlandó ételt nem szabad bevinni!

A kempingezõk megszokhatták már, hogy a nyár közepén az AlteRába kellemes felfrissülést is biztosít számukra. A St. Gotthard Spa & Wellness jóvoltából júliusban ismét 100 látogató csobbanhat ingyen az élményfürdõben. A Bárkaház sátorhelyeit július 17-én, déli 12 órától lehet elfoglalni.

Ha valaki nem szeretne sátrazni, hó ha tudja, hogy a körmendi Somogyi Béla Iskola kollégiuma saját wc-s, zuhanyzós szobákat kínál, rendkívül baráti áron. A városban és a környéken található egyéb kiadó szobákról pedig a www.kormend.hu honlapon érdemes tájékozódni!

A körmendi AlteRábát immár negyedik alkalommal rendezik meg július 17. és 21. között. A helyszín ezúttal is a Rába Szabadidõcentrum lesz. A rendezvény hivatalos honlapja: www.alterabafesztival.hu.


www.alterabafesztival.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.