Felhívás

droszler | 2013. július 09 11:10:09 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Felhívás csónakfelvonulásra

Körmend Város Önkormányzata és a Körmendi Kulturális Központ 2013-ban ismét megrendezi a Körmendi Napok programot, amelynek része a hagyományos, augusztus 19-i csónakfelvonulás is.
Nemzeti ünnepünk elõestéjén a várost kettészelõ folyó, a Rába és annak két partja fogadja az érdeklõdõk ezreit, hogy államalapító Szent István királyunkra emlékezzünk, megszegjük és körbe kínáljuk a vízen hozott új kenyeret. A Rába természeti értékeinek védelme, az évtizedek óta hagyományos csónakfelvonulás ennek értelmében történõ megszervezése az egyik legfontosabb célunk.

A megvalósítás érdekében felhívással fordulunk városunk, valamint térségének lokálpatrióta lakóihoz, akik civil közösségi, munkahelyi, baráti vagy lakóközösségi összefogással bõvíthetik, színesíthetik a csónakok felvonulását.
Az elmúlt évekhez hasonlóan a részvételnek jelentõs reklámértéke is van, hiszen elõre megadott információkat (pl.: csónak készítõje, szervezet, termék, szolgáltatás bemutatása, innovációk, települési adatok, kulturális kapcsolódások) is megosztunk tízezer érdeklõdõvel, az önök által választott zenei kíséret mellett.
Bízunk abban, hogy minél többen csatlakoznak felhívásunkhoz, hogy együtt legyünk részesei a Körmendi Napoknak, az ünnepi hangulatot közösen fokozzuk az úszó látványosságokkal.

A díszítéshez intézményünk csónakonként 15.000,- forinttal hozzájárul, amelyet számla ellenében tudunk kifizetni.

Részvételi szándékukat jelezzék a mellékelt „Jelentkezési lap”-on, juttassák el a Körmendi Kulturális Központ címére (9900 Körmend, Berzsenyi u. 11.) 2013. augusztus 9-ig!


Jelentkezzenek Önök is a csónakfelvonulásra, legyen igazi karnevál a Rábán!

Körmend, 2013. július 9.

H. Vörös Márta
igazgató, sk.


A Jelentkezési lap letölthetõ itt >>> DOC és PDF formátumban


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.