Könyvbemutatók az AlteRába Fesztiválon

droszler | 2013. július 09 15:36:54 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !Gráf Légrádi Balázs író, dalszövegíró könyveivel ismerkedhetnek a fesztiválozók péntek délután Körmenden. A mûvész július 19-én, 17:30-tól osztja meg gondolatait a kultúra iránt fogékony látogatókkal a jövõ heti AlteRába Fesztiválon.

Az alkotó A Játékos Képzelet Kalodája, az Egy Lelki Érettségét Üldözõ Bohóc Vallomásai és A Végtelen Felé címû könyveit hozza el magával a közönségtalálkozóra. Ez utóbbi kiadvány Bódi László, Cipõ ajánlásával jelent meg. Az író a könyveken kívül a Nõi Lélek címû CD-t is bemutatja Körmenden. Gráf Légrádi Balázs könyveit és a hanghordozót egységesen 1000 forintért meg is lehet vásárolni az AlteRábán.

Gráf Légrádi Balázs üzenete az AlteRába Fesztivál látogatóinak:

„Szerintem nagyon sokan valami másra vágyunk, másra, mint ami a hétköznapok rideg valóságaként elénk tornyosul. Lelkünk legmélyére temetett álmaink, vágyaink néha felsejlenek bennünk. Én ezeknek a pillanatoknak az élményeirõl írok, arról, hogy keresünk, kutatunk másokban, néha magunkban is, vágyakozva, sírva, küszködve, áldozva, feláldozva, önmagunkon átlépve, elakadva, megváltozást ígérve, feledve, nõként, férfiként utazunk a végtelen felé. A katasztrófák, háborúk és a világvége hangulat közepette még erõteljesebben hiszem: csak a könyvek, a mûvészeti alkotások, valamint a lélek halhatatlanok. Hiszek veled, az olvasóval való gondolati, lelki találkozás katarzisában is. Jórészt ezek késztetnek írásra és ezért tartom fontosnak azt, hogy a könyvem eljusson hozzád. Szeretném, ha elolvasnád.”

Az eddigi legerõsebb zenekari felhozatallal elõrukkoló AlteRábát immár negyedik alkalommal rendezik meg Körmenden. A fesztivál idõpontja: július 17-21. A helyszín: Rába Szabadidõcentrum.


www.alterabafesztival.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.