Magna és Ocho ma este a nagyszínpadon, az AlteRába nulladik napján

droszler | 2013. július 17 17:40:03 | körmendi hírek |
Rendhagyó produkcióval, a helyi fúvószenekar különleges, erre az alkalomra összeállított mûsorával indul ma este a negyedik AlteRába. A banda szokatlan, ám rendkívül lendületes koncertje 19 órakor kezdõdik a körmendi kisszínpadon.
A nulladik napra azonban nem csak ez a meglepetés jutott, egy fellépés erejéig ugyanis újra összeállt a helyi közönség korábbi nagy kedvence, az éppen 20 esztendeje megalapított körmendi Secret Valley nevû banda. Õket – köztük a fesztivál fõszervezõjét, Hegét – 20 órától lehet meghallgatni a nagysátorban.

Szintén a nagyszínpadon lép fel szerda este 9-tõl a Magna Cum Laude, 23 órától az Ocho Macho, majd hajnali 1-tõl a Paddy and The Rats. Vasárnapig több mint 30 banda játszik majd a Rába Szabadidõcentrumban.

A körmendi AlteRába Fesztivál részletes információi és a mától frissülõ képgalériák a www.alterabafesztival.hu oldalon, valamint a facebookon találhatók. Újdonság, hogy az idei esztendõben „Fesztiválrádió” szól a városban és a környéken. Az Új Rádió 8 Körmend az FM 99,8 MHz-es
frekvencián a legfrissebb fesztiválhíreket és a legjobb AlteRábás zenéket sugározza öt napon keresztül.

www.alterabafesztival.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.