Aktuális forgalomkorlátozások az ár- és belvíz, valamint a viharkárok miatt

droszler | 2014. május 16 14:31:59 | Környezeti hírek Körmendieknek |
Útinform 14 órai összesítése alapján az ár- és belvíz helyzet miatt teljes útzár van érvényben Baranya megyében az 5801-es mellékúton a 6-os fõút csomópontja és Pellérd között, továbbá vízátfolyás miatt sebességkorlátozást kellett elrendelni a 66-os fõút Sásd és Baranyajenõ közötti szakaszán. Útszûkület lassítja a közlekedést Bács-Kiskun megyében az 54-es fõúton Nemesnádudvar és Sükösd között, ahol az esetleges iszapelöntés miatt homokzsákokból építettek ideiglenes töltést. Vas megyében továbbra is teljes pályazár van Molnaszecsõd és Döröske, Sótony és Ikervár, valamint Vasegerszeg és Nagygeresd között. A megyében útszûkületre számíthatnak az autósok Vasszentmihály, Csörötnek és Pinkamindszent térségében.

Az elmúlt egy nap során keletkezett viharkárok miatt teljes útzár van Somogy megyében a 7-es fõút Balatonboglárt érintõ szakaszán, Vas megyében Kétvölgy és Apátistvánfalva, valamint Zala megyében a 75-ös fõúton Pölöske és Bak települések között.

Kérjük a közlekedõket, hogy továbbra is fokozott óvatossággal vezessenek, mielõtt útnak indulnának, mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról, ezt megtehetik társaságunk Útinform szolgálatának munkatársainál, valamint megyei és autópálya diszpécsereinknél, akiknek az elérhetõségei további információkkal együtt megtalálhatóak a www.utinform.hu/elerhetosegek weboldalon.


www.utinform.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.