Vasúti kedvezmények és megváltozott beléptetés az 5. AlteRábán

droszler | 2014. július 11 17:37:08 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !Az 5. AlteRábára érkezõk az idén is kedvezményesen utazhatnak vonattal a GYSEV Zrt. jóvoltából. A vasúttársaság a jövõ szerdán kezdõdõ fesztiválra érkezõknek 33 százalékos kedvezményt biztosít a teljes árú menettérti jegyekre. Az olcsóbb vonatozás nem csak a Szentgotthárd, vagy Szombathely felõl érkezõ fesztiválozókat érinti, hanem a többi közt a soproni, a kõszegi, vagy a nagykanizsai vonalon közlekedõket is. A kedvezményes menetjeggyel az utazást a rendezvény elõtti napon lehet megkezdeni, és a programot követõ napon kell befejezni. A visszaút során a menetjegy csak a fesztivál belépõjének és karszalagjának felmutatásával együtt érvényes.

Fontos, hogy az idei esztendõben csak a Kemping felõli oldalról lehet bejutni a fesztivál területére. A látogatók a Rába-híd irányából érkezve találhatják meg a pénztár épületét.

Körmenden hétfõig még hozzá lehet jutni a kedvezményes árú bérletekhez, amelyeket a Lokálpatrióta Klubban érdemes keresni.

Az AlteRába részletes információi a www.alterabafesztival.hu oldalon és a facebookon találhatók, valamint az idei esztendõben is szól majd a „Fesztiválrádió” a városban és a környéken. Az ISIS Rádió Körmend az FM
99,8 MHz-es frekvencián a legfrissebb fesztiválhíreket és a legjobb AlteRábás zenéket sugározza hétfõtõl.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.