Sajtónyilvános csarnokbejárásra hívja a klub a szurkolókat

droszler | 2014. augusztus 30 11:39:33 | körmendi hírek |
Jelentõs átalakuláson ment át a körmendi sportcsarnok, amelyet 740 millió forintból újítanak fel. A TAO támogatásból és kormányzati hozzájárulással zajló bõvítés szerkezeti munkálatai már elkészültek.

A klub sajtónyilvános bejárásra hívja a csapat szurkolóit és az érdeklõdõket, valamint a média munkatársait, hogy mindenki láthassa, a szakipari, belsõ munkálatok megkezdése elõtt hogyan áll a felújítás, milyen újdonságok várhatók a fejlesztésnek köszönhetõen.

A bejárásra szeptember 4-én, csütörtökön lesz lehetõség 14 és 15 óra között.

A sportcsarnok bõvítésének csak egyik célja az, hogy európai színvonalú körülményeket biztosítson a sportmérkõzések lebonyolításához. Õsztõl kétezer nézõ tud majd szurkolni a találkozókon. A kivitelezésnél figyelembe vették a törzsszurkolók kérését is, így az uszoda fölötti „dühöngõben” megtartják az állóhelyeket, csak minimális változások történnek azon a területen, a biztonság fokozása érdekében.

A csarnokbõvítésnél ugyanennyire fontos, hogy az iskolai testnevelés és az utánpótlás nevelés számára is megfelelõ, korszerû körülményeket lehessen biztosítani. A nem kevésbé fontos harmadik cél pedig az, hogy a város jelentõs rendezvényeinek méltó otthona lehessen az épület.

A klub és a város vezetõségének képviselõi várják az érdeklõdõket csütörtökön, 14 órakor a csarnoknál.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.