Útravaló "kényes" nevelési helyzetekhez - MESEPSZICHOLÓGIA 2.

droszler | 2014. szeptember 08 10:03:43 | kultúra |
Kedves Barátunk!

Ez egy emlékeztetõ üzenet, hogy ne felejtsd el: szeptember 11-én az országban elsõként Szombathelyen hangzik el Dr. Kádár Annamária Útravaló "kényes" nevelési helyzetekhez címû elõadása, és lesz megvásárolható a hivatalos megjelenés elõtt egy héttel(!) a régen várt MESEPSZICHOLÓGIA 2. címû könyv!

Kattintson a képere !

Kádár Annamária varázslatos elõadó, akit az ország minden pontján óriási lelkesedéssel fogad a közönség - kirobbanó temperamentuma, a belõle áradó derû és életöröm Prof. Dr. Bagdy Emõkét juttatja sokak eszébe. Közvetlen stílusban és lebilincselõen érdekesen mesél - örömmel, élvezettel, valódi lelkesedéssel, amit hamar átragaszt közönségére is.

Míg elsõ könyvében a mese szerepére és érzelmi intelligencia fejlesztõ hatására koncentrált, a második részben a szülõ-gyermek kapcsolat útvesztõit, azokat a "kényes" nevelési helyzeteket veszi górcsõ alá, amelyekben csak a hiteles szülõi jelenlét hozhat valódi megoldást.

Dr. Kádár Annamária elõadása szülõk és pedagógusok számára kihagyhatatlan, de mindenki másnak is ajánlott, aki tartalmas, egyszersmind felhõtlen szórakozásra vágyik. Utána lesz mód arra is, hogy a nézõk kérdezhessenek, véleményt, tanácsot kérjenek tõle - érdemes élni a lehetõséggel!

A helyszínen - rengeteg más, pszichológiai tárgyú mû mellett - kedvezményes áron vásárolhatod meg az aznap megjelenõ MESEPSZICHOLÓGIA 2.-t, melyet a szerzõ kérésedre szívesen dedikál is.

Jegyek kaphatók a mûvelõdési központ jegypénztárában és a szombathelyi Alexandra Könyvesboltokban.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.