Anna and The Barbies, Supernem koncert

droszler | 2014. október 21 19:32:47 | kultúra |
Anna and The Barbies, Supernem koncert
2014.október 25. szombat
Kapunyitás: 21.00
Helyszín: AGORA - Savaria Filmszínház aula

Az Anna and the Barbies koncerteken olyan energiák szabadulnak fel a színpadon, amelyek mellett az sem tud közömbös maradni, akinek a mûfaj nem sajátja. Anna kihívó, groteszk, megdöbbentõ színpadi megjelenése és a Marshall ládák kereszttüzébe szorult, nagyterpeszes Barbik nyersen és elemi õszinteséggel reprezentálják a mélyebb szövegvilággal átszõtt produkciót.


Az Mr2 Petõfi Rádió slágerlistáját 2 teljes hónapig vezetõ Márti dala mellett, még jó-néhány rádiós slágerrel biztosítja be a koncertjárók szórakozását a zenekar: Négykézláb, Gombóc, Don’t fit in, Álmatlan, Nyuszika, Ördögre kacsintva, Teszt, Néha…
A bandához füldugó, játszóruha, egy nagyadag nyitottság, és rock and roll ajánlott!A Supernem zenekart 2001-ben alapította három, akkor már régóta, ismert és kevésbé ismert zenekarokban kipróbált zenész. Mózsik Imre dobos már a 80-as évek elejétõl játszik zenekarokban majd a Mester és Tanítványaiból való kiválása után csatlakozik az UP! Nevû formációhoz. Itt találkozik Papp Szabolcs basszusgitárossal és Pulius Tibor gitárossal, hogy aztán rövid gondolkodás után, õk hárman saját zenekart alapítsanak. Ez lesz a Supernem, amely alapítása óta - változatlan felállásban - három nagylemezt készít (Hangosabban-2003., Tejfog-2005., Nemde-2007.) és válik pár év leforgása alatt a hazai koncertszíntér egyik legnépszerûbb, a fiatalokat leginkább megszólítani tudó zenekarává s egyúttal a honi klubok és fesztiválok állandó és megkerülhetetlen szereplõjévé.
Igazi, régen látott buli hangulat várható tehát az AGORA - Savaria Filmszínház aulájában október 25.-én szombaton este!


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.