Csákányi László Filmszínház műsora 2014.10.14-11.11.

droszler | 2014. október 21 20:54:41 | kultúra |
CSÁKÁNYI LÁSZLÓ FILMSZÍNHÁZ SZENTGOTTHÁRD

Filmek csúcsminõségben mindenkinek!

PROGRAMAJÁNLÓ

október 24. 19 óra (Társmûvészet)
Matthew Bourne: Csipkerózsika
(különleges balett elõadás két felvonásban – 2D)
Idõtlen tündérmese, amely egy száz éves álomra átkozott fiatal lányról szól. Ezen a pénteken elõször kerül balett a szentgotthárdi mozi mûsorára. Aki szereti a szépet és szereti a zenét jöjjön el, és hozza a zene- és meseszeretõ gyermekét is!

október 25. 17 óra és október 26. 16 óra
Herkules
(szinkronizált amerikai akciófilm – 3D)
Herkules egy zsoldoshadsereg élén elindul, hogy véget vessen a Trákiában dúló véres polgárháborúnak. Félistenként földöntúli ereje segíti a harcban, azonban nem vetkõzheti le emberségét, amely egész életében kísérti. A legendás hérosznak útja során mitikus lényekkel is meg kell küzdenie.

október 25. 19 óra, október 26. 18 óra és október 27. 19 óra
Kamuzsaruk
(szinkronizált amerikai akció-vígjáték – 2D)
Két jó haver az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendõrnek öltözni, és kicsit járõrözni békés környékükön: a zsaruknak úgysincs soha semmi dolga arrafelé. Kivéve most.

október 27. 15 óra (Szünidei matiné)
Delfines kaland 2.
(szinkronizált amerikai családi kalandfilm – 2D)
Az új történet ismét hihetetlen, de igaz eseményeket beszél el: a fõhõs ezúttal is a különleges sorsú delfin, Winter, ám kerül mellé egy elárvult újszülött, és fontos szerepet kap egy sikeresen rehabilitált, az óceánba visszaszoktatott delfin, Mandy is.

október 28. 15 óra (Szünidei matiné)
Villám és a varázsló
(szinkronizált belga animációs kalandfilm – 3D)
A fiatal sikátormacska, Villám egy hatalmas vihar elõl menekülve besurran egy titokzatos, ódon házba, ahol a nyugdíjas mágus, Lawrence, mûvésznevén a Legendás Lorenzo tengeti öreg napjait. A ház minden zugát különféle állatok, különös lények és lélegzetelállító gépezetek népesítik be, amelyek vidám táncot lejtenek. Lorenzo barátságosan viszonyul Villámhoz és befogadja õt a házba, ezt azonban nem mindenki nézi jó szemmel.

október 28. 19 óra (Filmklub)
A tizedes meg a többiek
(magyar vígjáték – 2D)
A II. világháború utolsó heteiben Molnár tizedes a zászlóalj gránátokba rejtett zsoldjával a maga részérõl befejezettnek nyilvánítja a háborút. Egy, a pikírt inasra, Albertra bízott kastélyban talál menedéket, ahol már több sorstársa bujkál.

október 31. 19 óra és november 4. 19 óra
Beatles – Egy nehéz nap éjszakája
(angol zenés film – 2D)
A hazai premierrel egy idõben újra Szentgotthárdon is! Ez az együttes egyik korai, de azóta is legismertebb filmje, amelyet 50 évvel ezelõtt mutattak be a mozik. Ennek a „születésnapnak” az apropójából a kópiát digitalizálták (a képi megjelenítés HD felbontású lett, a teljes zenei anyag 5.1 hangot kapott), és ezért a produkció egy egészen új, eddig még nem látott formában és minõségben kerül a vászonra.

november 1. 17 óra és november 2. 16 óra
Szerelem a végzetem
(szinkronizált amerikai romantikus vígjáték – 2D)
Oren Little (Michael Douglas) nincs különösebben kibékülve a környezetével: festékpuskával kergeti el a kertjébõl az odatévedõ kutyát, nem hagy parkolóhelyet a szomszédnak, és leginkább cinikus megjegyzésekkel múlatja egyedül az idõt. A mogorva ingatlanügynök életébe váratlan változást hoz sosem látott unokája, akit elhidegült fia hagy hátra nála megõrzésre. 

november 1. 19 óra és november 3. 19 óra
Holtodiglan
(szinkronizált amerikai thriller – 2D)
Házasság? Halálos lehet. Nick (Ben Affleck) és Amy (Rosamund Pike) az ötödik házassági évfordulójára készül. Boldogok, gazdagok, elégedettek ám az ünnep estéjén az ifjú feleségnek nyoma vész, és gyorsan kiderül, hogy a látszat csalt: a pár tele volt félelmetes, sötét titkokkal.

november 2. 18 óra
Transformers 4. : A kihalás kora
(szinkronizált amerikai sci-fi akciófilm – 3D)
A film története azután indul, hogy az elõzõ részben egy nagyszabású csata elpusztított egy nagyvárost, de megmentette a világot. Ahogy az emberiség újra kezdi megszokott életét, egy titkos csoport bukkan fel, amely megpróbálja befolyásolni a történelem menetét.

november 7. 19 óra (Társmûvészet)
The Rolling Stones: Sweet Summer Sun koncert

2013. nyara, London, Hyde Park – a Rolling Stones történelmi és diadalmas visszatérése. Százezer rajongó elõtt az együttes ismét ötcsillagos koncertet adott, melyet a közönség és a kritikusok egyaránt az egekig magasztaltak. A filmen a teljes koncert, az ott elhangzó összes szám látható és halható 21. századi technikával bemutatva (HD felbontásban és 5.1 digitális hangon).

november 8. 17 óra és november 9. 16 óra
Doboztrollok
(szinkronizált amerikai-angol animációs film – 3D)
A Doboztrollok egy komikus mese, amely Sajthidán játszódik, a puccos Viktória korabeli városban, ahol mindenki a vagyon, az elõkelõség és a legbüdösebb finom sajtok megszállottja.


november 8. 19 óra és november 10. 19 óra
Fák jú Tanár úr!
(szinkronizált német vígjáték – 2D)
A volt bûnözõ, Zeki Müller barátnõje elrejtette a férfi által ellopott pénzt, és valaki pont a szajré fölé húzott fel egy iskolát. Zekinek ebben a helyzetben nincs más választása, kénytelen helyettes tanárnak kiadni magát a Goethe Középiskolában, és ezáltal újabb problémával gazdagítja a német oktatási rendszert: minden idõk legõrültebb pedagógusával.

november 9. 18 óra
November Man
(szinkronizált amerikai akcióthriller – 2D)
Peter Devereaux-t (Pierce Brosnan), a rendkívül veszélyes ex-CIA ügynököt egykor a legjobb kémek között tartották számon. Akik ismerték, csak úgy nevezték, November Man: ahol feltûnt a vérprofi CIA-s mérhetetlen pusztítást hagyott maga mögött. És most újra vissza kell szállnia a játszmába: védelmére kel egy szemtanúnak, Alice Fourniernak (Olga Kurylenko), akit az ügynökség kész megölni, nehogy fény derüljön egy évtizede õrzött titkos összeesküvésre.

november 11. 19 óra (Filmklub)
Napló gyermekeimnek
(magyar filmdráma – 2D)
Juli, a kamasz lány kisgyerekként a Szovjetunióban vesztette el szüleit. 1945 után hazatér több magyar emigránssal együtt, és emigrációs társukhoz, Magdához költöznek, aki most magas beosztásban van. Magda merev és bizalmatlan, átragadt rá a pártban uralkodó hangulat. Juli nehezen viseli vele a közös életet, és egyetlen kikapcsolódása a mozi. Szívesen van együtt a szabadgondolkodású rokonnal, Jánossal, aki a kitörési lehetõséget biztosítja nyomasztó világából.

További aktuális információk és online helyfoglalás:
www.csakanyimozi.hu

HA MOZI, AKKOR SZENTGOTTHÁRD, ÉS TÖBB, MINT FILMSZÍNHÁZ!


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.