A Csákányi László filmszínház műsora 2014. december 12-24.

droszler | 2014. december 11 11:11:54 | kultúra |
CSÁKÁNYI LÁSZLÓ FILMSZÍNHÁZ SZENTGOTTHÁRD

Filmek csúcsminõségben mindenkinek!

PROGRAMAJÁNLÓ

december 12. 19:00, december 15. 19:00
Förtelmes fõnökök 2. (szinkronizált amerikai vígjáték – 2D)
A fõnököktõl nehéz megszabadulni. Nick, Dale és Kurt (Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis), a három jó barát, aki jobb híján gyilkosságra is vállalkozott volna, hogy megmeneküljön a basáskodó fõnökök rabigájából, végleg a maga ura akar lenni. Magánvállalkozásba kezdenek, ám a fõnöktelenség örömei nem sokáig tartanak. Egy ravasz befektetõ (Christoph Waltz) tönkreteszi õket, és õk - jogi lehetõségek, és jobb híján - emberrablással próbálják megoldani a helyzetet. A mágnásnak ugyanis van egy kellemetlen, elkényeztetett nagyfia (Chris Pine), akit az isten is túsznak teremtett. A váltságdíj pont megmentheti a három lükét a csõdtõl. Egyedül azt felejtették ki a számításból, hogy a) teljesen alkalmatlanok b) a barátaik segítsége csak tovább ront a helyzetükön. És akkor még Dale pajkos exfõnökét (Jennifer Aniston) bele sem kalkulálták a tervbe.

december 13. 17:00, december 14. 16:00
Swing (magyar romantikus vígjáték – 2D)
Három elkeseredett, különbözõ korú nõt egy esõs éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizõz felkarol és létrehozza velük élete utolsó nagy mûvét a Swing Angels nevû énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek nõi trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervezõ menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont. A zenekarral így vagy úgy, egy újabb lehetõséget kapnak az élettõl a továbblépésre. A kérdés, hogyan élnek vele?

december 13. 19:00, december 14. 18:00, december 16. 19:00
John Wick (szinkronizált amerikai akcióthriller – 2D)
John Wick (Keanu Reeves) nyugodt életre vágyik. Magányosan akarja tölteni a napjait: kutyája, sportkocsija, üres, hideg lakása éppen elég neki - nincs szüksége többre. De egy nyugdíjas bérgyilkos nem pihenhet. És amikor bántják, õ sem marad tétlen. Elõveszi rég elrejtett fegyvereit, és elindul véres bosszúhadjáratára. Egyetlen ember harcol gengszterek és bérgyilkosok egész hadserege ellen, New York pedig valódi csatatérré válik. És az õrült, véres ütközetben mégsem egyértelmû, ki fog gyõzni: a gyilkosok légiója vagy a magányos harcos. Hiszen õ John Wick.

december 18. 19:00, december 19. 21:00, december 20. 19:00, december 21. 18:00, december 22. 19:00, december 23. 19:00, december 24. 15:00
A hobbit 3. Az öt sereg csatája (szinkronizált amerikai-új-zélandi fantasy – 3D)
Miközben sikeresen visszahódították otthonukat Smaugtól a sárkánytól, Zsákos Bilbo és barátai akaratlanul is halálos veszedelmet szabadítottak a világra. A dühöngõ Smaug nõket és gyerekeket sem kímélve támad Esgarothra, a Tóvárosra. Mindeközben a visszaszerzett kincsektõl megrészegült Tölgypajzsos Thorin Bilbo erõfeszítései ellenére hátat fordít barátainak és elárulja õket. Ennél azonban jóval nagyobb veszélyek is leselkednek a hobbitra és barátaira. Bár kizárólag Gandalf tud róla, Szauron szörnyû tervet forral: orkok seregeit indította útnak, hogy a Magányos Hegyen támadásba lendüljenek. Ahogy a sötétség erõi egyre jobban elõretörnek, a törpék, tündék és az emberek választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. Bilbo az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol saját és barátai életéért is harcolnia kell, miközben Középfölde egészének sorsa forog kockán.

További információk és online helyfoglalás:
http://www.csakanyimozi.hu

HA MOZI, AKKOR SZENTGOTTHÁRD, ÉS TÖBB, MINT FILMSZÍNHÁZ!

SZET – Intézi az egészet!
(Szentgotthárdi Eszközkezelõ és Településfejlesztõ Kft.)


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.