Körmendre érkezik december 18-án a Coca-Cola Karácsonyi Karaván

droszler | 2014. december 16 19:58:08 | körmendi hírek |
Karácsonyi jókívánságok, adománygyûjtés, adventi kézmûves alkotóház és koncert


Az adventi idõszakban ismét országjáró körútra indult a legendás Coca-Cola Karácsonyi Karaván, hogy minél több helyre elvigye a karácsony varázsát. A karaván tizenegyedik állomása Körmend – Szabadság tér. Az érdeklõdõk találkozhatnak Takács Nikolas-szal, a Magyar Vöröskereszt önkéntesei pedig adományokat gyûjtenek.
A Coca-Cola Karácsonyi Karaván december 6-án indult el országjáró körútjára, és összesen tizennégy helyszínre látogat el országszerte.

Kattintson a képere !Az adventi készülõdés jegyében kézmûves alkotóház várja az érdeklõdõket, emellett a Mintapinty társulat (mûsorkezdés: 17 óra 30 perckor) vidám programmal készül a fiatalabb korosztály számára. A karaván színpadán igazi karácsonyi dallamok is felcsendülnek, hiszen Takács Nikolas adventi élõkoncerttel (mûsorkezdés: 19 órakor) várja az ünnepi hangulatra vágyó körmendieket.* A koncerten, a közismert karácsonyi énekek mellett felcsendül a Boldoggá tenni címû Takács Nikolas dal is, amely az idei karácsonyi Coca-Cola reklámfilmben is hallható.
* Felhívjuk figyelmét, hogy a szervezõk a programváltoztatás jogát fenntartják!

A Coca-Cola-val most bárki könnyedén örömet szerezhet egy ismerõs vagy ismeretlen helybeli lakosnak egy karácsonyi üzenet vagy jókívánság küldésével. Hogyan lehetséges ez? A karavánnál „feladott” 100 karácsonyi üzenetbõl és az üzenet küldõinek fényképébõl egy montázs készül, amelyet Körmend központi helyein láthatnak majd viszont a helyiek.

A Magyar Vöröskereszt önkéntesei idén is a Coca-Cola Karácsonyi Karavánnal tartanak, adományként elsõsorban tartós élelmiszereket, játékot és pénzbeli felajánlásokat várnak, amelyet a rászorulókhoz juttatnak el. Emellett a Coca-Cola Magyarország a karitatív szervezet segítségével mind a tizennégy helyszínen, köztük Körmenden is tíz rászoruló helyi családnak ad át karácsonyi ajándékcsomagot.


Körmenden a Szabadság téren december 18-án, csütörtökön 16 óra és 19:30 között látogatható a Coca-Cola Karácsonyi Karaván.


További részletek: http://www.coke.hu/




  · Korábban megjelent híreink a témában:

     · Coca Cola karácsonyi karaván ismét Körmendre jön   2014. december 15 15:45:58



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.