Böllérverseny Körmenden

droszler | 2015. január 07 20:36:32 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Nem elõször szervezik meg Körmenden a Böllérversenyt, de idén az elsõ, hogy Körmend Város Önkormányzata fémjelzi, valamint a Körmendi Kulturális Központ munkatársai hozzák tetõ alá a közkedvelt programot.


Január 24-én, a körmendi Piactéren tartják meg hagyományosan, ahol a sertések legjavát a nagyközönség is megkóstolhatja!
Reggel 7.30-tól lehet nyomon követni, hogy a csapatok mennyire profin dolgozzák fel a hízókat, amelyek különbözõ formákban, mint készétel kerülnek porciózásra.
Mivel versenyrõl lévén szó, így hozzáértõ, ínyenc és szakértõ zsûri foglal állást majd, hogy a megadott támpontok és ízvilág szerint, kik a legjobbak a csapatok közül! Nem csak a zsûri, a vendégek is beleszólhatnak a végsõ eredménybe!

Csapatok jelentkezését(legalább 6 fõs) korlátozott számban várják a Körmendi Kulturális Központban, a 94/594-227-es telefonszámon január 15-én, 13 óráig!

Ugyanitt a versenyrõl, a legfontosabb iránymutatásokat, feltételeket és információkat is megkaphatják!
Január 24-én, szombaton már a kora reggeli óráktól várják a kulináris élvezetek és gasztronómia kedvelõit, illetve mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak! A piactéren felállított sátorban a Mátyás ovi gyerekeinek mûsora, valamint a Chubby Band zenekar hangulatos zenei aláfestése is a program színvonalát emeli!


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.