Látogatási tilalmat rendeltek el több kórházban

droszler | 2015. január 24 09:44:35 | Környezeti hírek Körmendieknek |
Az influenzajárvány miatt látogatási tilalom lépett életbe az érintett kórházak több osztályán is.

A megszaporodott influenzaszerû megbetegedések miatt látogatási tilalom van érvényben a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ I. számú belklinika hematológiai osztályán, az intenzív osztály három telephelyén, az onkoterápiás intézetben, a szülészeti és nõgyógyászati klinika, a neonatológiai és újszülött osztályán, valamint a gyermekgyógyászati klinika PIC, ITO és onkológiai osztályán is.

Tilos lesz hétfõtõl látogatókat fogadni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház egyes részlegeiben. A tájékoztatás szerint a kórház Velkey László Gyermek-egészségügyi Központjában, valamint a szülészet-nõgyógyászati osztályon fekvõket nem lehet látogatni január 26-tól.

Korábban már több egészségügyi intézményben rendeltek el a járvány miatt látogatási tilalmakat, így tilos felkeresni a betegeket Fejér megye összes kórházában, Nógrádban a balassagyarmati Kenessey Albert kórház gyermekgyógyászati, a szülészeti-nõgyógyászati és az infektológiai osztályán, valamint az újszülött részlegén, továbbá a dombóvári Szent Lukács kórház kardiológiai rehabilitációs osztályán, és a szekszárdi Balassa János kórház szülészeti-gyermekágyas osztályán, valamint újszülött részlegén.

forrás: MTI


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.