A Kállay Saunders Band előtt játszik a körmendi Soulwave zenekar

droszler | 2015. március 10 20:22:56 | kultúra |
Kisvárosból az Akvárium KisHalljába, avagy Körmend közelebb van, mint gondolnád. Ezek a szlogenek írják le talán leghûebben, mit érezhetnek most a körmendi Soulwave zenekar tagjai, hiszen 2015. március 19-én az egyik legnagyobb budapesti klub színpadán lépnek majd fel.

Kattintson a képere !

A Soulwave a rock’n’roll, az indie és a folk sajátos elegyével üde színfoltja a hazai zenei életnek. A zenekart 2007-ben alapította az énekes Fodor Máté és a gitáros Huszár Ádám, késõbb csatlakozott hozzájuk Bencsics Dávid (basszusgitár), valamint Márton Lajos (dobok). A Petõfi Rádió játszási listáján több daluk is szerepelt, és országszerte sok zenekar vendégeként láthattuk már õket. 2013-s EP-jüket a svéd Substream Records adta ki, 1975 címmel. Március 19-én a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevõje, Kállay Saunders András és zenekara, a Kállay SAUNDERS Band lemezbemutató koncertjén lesznek újra láthatóak Budapesten.

„Mindenképp fontos fellépés lesz ez nekünk.” – mondja Huszár Ádám gitáros. – Az elõzõ budapesti buli fantasztikusan sikerült az A38 hajón, teltház volt, ezért nagyon várjuk, hogy újra a fõvárosban játsszunk. Szeretnénk minél több helyszínre eljutni és minél több emberrel megismertetni a zenénket. Játszottunk jó pár ismertebb zenekar elõtt, de most külön öröm számunkra, hogy a Kállay SAUNDERS Band lemezbemutató koncertjén léphetünk fel.”

Természetesen a készülést is nagyon komolyan veszik a fiúk.

„A próbák folyamatosan zajlanak, sok munkával jár, de imádjuk. Egy lendületes koncertet akarunk adni, nem szabad, hogy túlagyaljuk, vagy túlizguljuk. Általában mindig átmegy egy pozitív hatású motivációba az izgalom, reméljük, ezúttal is így lesz. Egyébként folyamatosan dolgozunk új dalokon és feldolgozásokon is, a meglévõ számok mellett most is lehet pár meglepetés, de ez maradjon titok” – nevet a gitáros.

Soulwave koncert a Kállay SAUNDERS Band vendégeként

Akvárium, KisHall, Budapest

2015. március 19. 20 óra

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/842611042464834


Soulwave – American Dream:




Soulwave – Mindenki szelíd:



Soulwave – Szélcsend



Forrás: bevezetem.eu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.