Új képviseleti pont nyílt Körmenden

droszler | 2015. április 30 11:11:35 | körmendi hírek |
Generali: országszerte személyesen

Az ország legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bõvítésével Körmend lakói mostantól még könnyebben tájékozódhatnak a személyre szabott igényeket kielégítõ biztosítási és megtakarítási lehetõségekrõl, a Generali Biztosító ugyanis megnyitotta legújabb képviseletét a településen. A társaság célja, hogy az ország valamennyi járásában jelen legyen, hiszen a személyes tanácsadást semmi sem pótolhatja a cég filozófiája szerint.
A Generali Biztosító szerint a minõségi ügyfélkiszolgálás érdekében a személyes kapcsolattartás nem helyettesíthetõ, hiszen a termékek, szolgáltatások és az összetett, személyre szabható biztosítási megoldások alapos megértéshez szükség lehet a felkészült tanácsadók segítségére. Amit a Generali kutatása szerint valóban igényelnek az ügyfelek: a relatív többség (~50%) bár a tájékozódáshoz igénybe venne online felületeket, szerzõdését mindenképpen személyesen kötné meg, míg ötödük mindent személyesen intézne.

A biztosítótársaság számára tehát kiemelten fontos, hogy közvetlen jelenlétének köszönhetõen, piacait megismerve az ország minél több településén a helyi igényeknek megfelelõ biztosítási szolgáltatásokat nyújtson, és ezzel az ott élõ embereket és a helyi intézményeket fenyegetõ kockázatokat kezelje és csökkentse. A Generali több mint 3100 településen biztosítja ügyfeleit; több mint 210 képviseleti pontból álló értékesítési hálózatának további bõvítése és minõségi fejlesztése pedig egyértelmû prioritás a cég számára 2015-ben.

Generali Biztosító – Körmend


Bár a biztosító korábban is jelen volt a településen, az új képviseleti pont segítségével a Generali Biztosító méginkább jelen lehet a település életében. Megismerheti a helyi igényeket, élethelyzeteket, és ezekre személyre szabott megoldásokat tud ajánlani.
Több mint 600 lakást biztosít a városban és környékén, és az elmúlt idõszakban több nagy kártérítést is fizetett. A legnagyobbak között szerepelt egy árvízbõl eredõ kár, melyre közel 2 millió forintot térített a biztosító.
Nagyságrendileg 900 gépjármûvet is biztosít a Generali a térségben: 2014-ben kgfb és casco keretében közel 17 millió forintot térített a biztosító.
A Generali nagyságrendileg 700 életbiztosítást nyújt a környék lakosainak. E biztosítások körében tavaly több mint 52 esetben összesen több mint 13 millió forintot térített.
A képviseleti pontokon a Generali Biztosító lakossági biztosításai mellett a Generali Nyugdíjpénztár, a Generali Egészségpénztár, az Európai Utazási Biztosító és Europ Assistance biztosítási megoldásai is elérhetõek.

Generali Biztosító – Körmend, Szabadság tér 11/A


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.